עבור לתוכן

מעוניין במצלמה דיגיטלית בתקציב של 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי שאלה בקשר למצלמה דיגיטלית: יש בה אפשרות לצלם גם גמו מצלמה רגילה כאילו לא על הזיכרון אלה על החוט הזה שקונים בחנויות (שכחתי איך קוראים לו =) נקרה לו סרט צילום בנתיים עד שיתקנו אותי)

אם כן:

אם אני מתכוון לצלם רוב הזמן רק על סרט הצילום אז עדיף לקחת דיגיטלית או רגילה?

בנובע מהשאלה שלמעלה ^^ מישהוא יכול להמליץ לי על מצלמה בתקציב של עד 400-500 ש"ח?

תודה רבה

פורסם

פילים = סרט צילום

תערוך את הכותרת למשהו כגון "מעוניין במצלמת פילים עד 500 ש"ח "

תעבור ב-ZAP על כל מיני מצלמות, תראה מה מתאים לך.

פורסם
  • מחבר

ערכתי תודה

פורסם

אל תשכח את העלות של הסרטים + פיתוח/סריקה/הדפסה. מדובר בלפחות שקל לכל צילום. מרגע שתעבור את 300 או 400 הצילומים הראשונים, תתחיל להפסיד כסף על כל צילום נוסף. בגלל זה עדיף לך ללכת על מצלמה דיגיטלית. יש מצלמות מצויינות בפחות מ-900 ש"ח.

מעבר לעלות הפיתוח של הסרטים, מצלמת פילם ב-500 ש"ח תהיה זבל לא נורמלי. בשביל להתחיל להנות מצילום בפילם, אתה צריך תקציב גדול פי שניים לפחות, אם לא פי שלושה.

פורסם

ערכתי תודה

אני רשמתי "פילים" ואתה רושם "דיגיטלית", הרי אתה מעוניין במצלמת פילים לא דיגיטלית.. או שהחלטת ללכת על דיגיטלית בסוף? (בתקציב הנ"ל זה לא ממש אפשרי)

פורסם
  • מחבר

אני רשמתי "פילים" ואתה רושם "דיגיטלית", הרי אתה מעוניין במצלמת פילים לא דיגיטלית.. או שהחלטת ללכת על דיגיטלית בסוף? (בתקציב הנ"ל זה לא ממש אפשרי)

כן אני מעוניין בדיגיטלית

פורסם

בתקציב כזה? שכח מזה. אולי תמצא משהו מחודש חצי-סביר ב-600 ש"ח, אבל עדיף להוסיף עוד 200 ש"ח ולקנות מצלמה טובה וחדשה. או לחכות לזמן שבו יהיה לך תקציב לזה.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים