עבור לתוכן

קניית נגן MP3 בארה"ב

Featured Replies

פורסם

שלום,

חבר שלי טס לארה"ב עוד חודש וחצי ואני רוצה לקנות נגן MP3 שם. כנראה שאני אקנה באמזון או משהו כזה (כן, תהיה לו כתובת ולא הוא לא יהיה במלון...)

מה שרציתי לדעת זה שני דברים עיקריים.

כמובן איזה נגן הכי טוב לקנות (אני רוצה 5 או 6 ג'יגה) וכמובן מה ההגבלות שיש על הנגן שנקנה שם בארה"ב (כלומר זכויות יוצרים וחרא כזה).

אם יש למישהו מידע לגבי דברים אלו בקשה לענות.

לגבי הנגן. אני לא צריך משהו מפוצץ ואני לא צריך מסך צבעוני ולא לראות תמונות וקבצי טקסט. אני רק רוצה לשמוע שירים. ולכן אל תגידו לי שיש נגן כלשהו שכולנו יודעים מיהו שעושה את כל זה וזהו, אם הוא באמת יותר טוב מבחינת שמע וכאלה תגידו.

אני רוצה השוואות לגבי איכות שמע ונוחות שימוש בלבד.

התקציב שלי די גמיש כיוון שממחירים שם זולים יחסית לארץ ולכן אני יכול לגלוש עד 300 דולר וכאלה אבל רק אם זה ממש מצדיק את זה.

כמובן שכמה שפחות יותר טוב. חשבתי על ה zen micro ב 200 דולר אבל אם יש משהו שברור שיותר טוב ממנו אז אני מוכן לשמוע.

אם אתם מכירים אוזניות טובות שכדאי לקנות ביחד אני גם אודה אם תגידו.

תודה

פורסם

א. ה ZEN דורש תוכנה להעברת קבצים ומשום כך הוא אינו משמש ככונן נייד (תקנו אותי אם אני טועה)ץ

ב. אני יודע שאתה לא צריך את זה אבל ב270 דולר תוכל לרכוש iAUDIO X5 20 GB

כדי לך להוסיף 70 דולר ולא לקנות ZEN אלא X5 גם תקבל יותר איכות, 20 ג'יגה, הוא ישמש ככונן נייד, צבעוני ונוח לשימוש.

יש גם את הH10 שלבטח לא עובר את ה300 דולר. אבל בארה"ב הX5 משתלם ביותר.

*** !!! אבל קח בחשבון שבארץ לא תהיה לך אחריות ואני במקומך לא הייתי לוקח את הסיכון שמכשיר לא זול כזה ידפק לי ואז אין לי למי לפנות !!! ***

פורסם

לזן מיקרו יש עדכון שהופך אותו להיות

disk on key

פורסם

Ic3 CuB3 כול מה שאמרת פה זה שטות אחת גדולה!

א:הזן כן משמש ככונן נייד ואתה יכול לקבוע תגודל שלו, ברגע שהדלקת אותו ככונן נייד אתה מחבר למחשב ומעביר ב DRAG AND DROP,בישביל להעביר עליו שירים אתה צריך תוכנה.

הזן מיקרו עולה 190 דולר [855 שקל] והוא מגיע [בגירסא האמריקאית] עם דיסק דרייברים כבל USB הנגן עצמו ואוזניות דיי טובות!

בגירסה האירופאית [אותה אתה יכול ליקנות בארץ] עולה 1200 שקל מגיע עם מטען לשקע חשמל,דיסק דרייברים כבל ,USB אוזניות איכותיות, וכזה מחזיק שאתה יכול לשים תנגן על המיכנסיים.

אגב הגירסא האירופאית יותר יקרה אבל הרבה יותר שווה!

מטען בנפרד עולה כ 300 שקל והBELT CLIP בניפרד עולה כ 200 שקל. 200+300=500 שקל. 855+ 300 שקל [אביזרים]  [גירסה אמריקאית] 1300 שקל ואתה קונה אותו 1200 שקל, ואגב יש לך גם אחריות עליו! אז עדיף תיקנה אותו פה.

נ.ב אני מדבר על ה 5GB.

פורסם

Ic3 CuB3 כול מה שאמרת פה זה שטות אחת גדולה!

א:הזן כן משמש ככונן נייד ואתה יכול לקבוע תגודל שלו, ברגע שהדלקת אותו ככונן נייד אתה מחבר למחשב ומעביר ב DRAG AND DROP,בישביל להעביר עליו שירים אתה צריך תוכנה.

הזן מיקרו עולה 190 דולר [855 שקל] והוא מגיע [בגירסא האמריקאית] עם דיסק דרייברים כבל USB הנגן עצמו ואוזניות דיי טובות!

בגירסה האירופאית [אותה אתה יכול ליקנות בארץ] עולה 1200 שקל מגיע עם מטען לשקע חשמל,דיסק דרייברים כבל ,USB אוזניות איכותיות, וכזה מחזיק שאתה יכול לשים תנגן על המיכנסיים.

אגב הגירסא האירופאית יותר יקרה אבל הרבה יותר שווה!

מטען בנפרד עולה כ 300 שקל והBELT CLIP בניפרד עולה כ 200 שקל. 200+300=500 שקל. 855+ 300 שקל [אביזרים]  [גירסה אמריקאית] 1300 שקל ואתה קונה אותו 1200 שקל, ואגב יש לך גם אחריות עליו! אז עדיף תיקנה אותו פה.

נ.ב אני מדבר על ה 5GB.

איפה אפשר למצוא את הגירסה האירופאית? יש לך לינק?

פורסם

:o

אף פעם לא שמתי לב לכמות האביזרים שמגיעים איתו בגירסה האירופאית.

תודה על הקישור :xyxthumbs:

אני מתכנן קנייה של המוצר ונירא לי שאני ילך על הכתום ::)

פורסם

על תיקנה תכתום סתם צבע מעפאן!

פורסם

על תיקנה תכתום סתם צבע מעפאן!

אלא אם כן אתה מנסה להעביר מסר פוליטי ;)

פורסם
:lol: לא ממש מנסה לירמוז על משהו...
פורסם

אופס :kopfpatsch:

מה חשבתי לעצמי :bash:

הייתי עכשיו שבוע בבולגריה ושחכתי את כל העסק הזה :)

ראיתי שבתת כותרת של הזן השחור הם רושמים שניתן להזמין את כל הצבעים שקיימים בעולם.

האם מישהו ראה ברשימה שלהם אחד בצבע ירוק ::)?

פורסם

שים לב כמה אביזרים מגיעים איתו בגירסה האירופאית...

אפשר לחשוב איזה באנדל..... הדבר היחיד שמחוץ ל"באנדל הבסיסי" הוא המחזיק למכנסיים.

פורסם

And U Wrong AGAIN

בגירסה האירופאית מגיע איתך מטען לחשמל מה שלא מגיע באמרקיאית,עכשיו אני יסביר לך את במילים פשוטות:בישביל שאני יטעין תמכשיר שלי [קניתי ב USA] אני צריך מחשב עם חיבור USB איתי. ז"א שלטיול שנתי [או סתם טיול משעמם עם ההורים] אני לא יכול ללקחת אותו איתי אלא עם אני יקנה מטען בניפרד שעולה כ 200-300 שקל.

יש לו גם מחזיק מכנסיים שמשמש גם כDOCK, במילים פשוטות,את יכול לעשות "מהמחזיק מיכנסיים" STAND לנגן כדאי שיעמוד מולך ואתה תיראה בדיוק כמה הוא ניטען, או מה מצבו כרגע [האם אפשר להוציא אותו מ USB או שאסור.] שאגב ה"סתם מחזיק למיכנסיים האלה" עולה כ 150-200 שקל.

קאפיש?

והיתרון הכי גדול של ליקנות אותו פה:אחריות.

עם הוא בטעות החליק לך מהייד או איזה דפוק דרך לך עליו צריך להוציא עוד 190 דולר, או במיקרה שקנית פה פשוט לחליף תחלק השבור...

פורסם

דבר ראשון, מישהו בכלל בדק את נושא האחריות מול היבואן, או ששוב מדברים שטויות בפורום ? למשל אני יודע שגם לידע וגם לארקאדיה יש סוג של אחריות בינלאומית... צריך לבדוק את הנושא עם איסטרוניקס...

דבר שני, לי יש RIO CARBON, אני מרוצה, יש אותו בכמה צבעים, יש ביקורת עליו באתר, הוא זול ממש, מגיע עם 6GB, וגם בארה"ב עם מטען USB כזה...

פורסם
  • מחבר

לגבי הבאנדל של zen micro. לפי מה שכתוב באמאזון ארה"ב זה מגיע עם הכל. אני מניח שהמטען בא עם חיבור של חשמל של ארה"ב אבל זה הכסף הקטן.

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00067TTZO/qid=1125099018/sr=8-2/ref=pd_bbs_2/002-0318699-4652874?v=glance&s=pc&n=507846

השאלה היא האם אני יכול למצוא מטען בנפרד כאן בארץ ואם כן אז איפה. כל שאר הדברים קיימים בשתי הגרסאות. אני רק רוצה לדעת האם יש על המכשיר עצמו איזו שהיא הגנה של זכויות יוצרים כמו הורדת שירים רק בכסף וכאלה. אני מבין שלא אבל אני רק רוצה לדעת שאני מבין נכון.

לגבי הצעות אחרות של מכשירים אני אשמח לשמוע.

Si-Nom - אתה קנית בארץ את הנגן שלך? אם כן אז מאיזו חנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים