עבור לתוכן

MiniMizer תראה newron לא גרועים כל כך למה אתה סתם אומר..........

Featured Replies

פורסם

בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.

פורסם

למה?

אולי בגלל המפרטים העלובים שהם תוקעים במחשבים שלהם (מעבד Intel 2.26 עם 128mb זכרון DDR 2100 , עם דיסק קשיח של 5400 סיבובים לדקה וכרטיס מסך מובנה) והמחירים המטורפים שהם גובים על זה (מעל 4000 ש"ח למערכת הנ"ל, וזה עוד ללא מסך).

או אולי זה בגלל שהם פשוט עושקים אנשים תמימים עם מערכות זבליות שאף אדם שפוי לא היה קונה וגובים אלפי שקלים על שם מותג?

פורסם

בשביל OFFICE אני מעדיף את ה AMD K6II 400 :)

לא צריך בשביל זה פנטיום 4 .

וכרטיסי המסך שם מה זה שיא הטכנולוגיה ;D

מזה משתמש רגיל ?, זה אומר שאפשר לעבוד עליו בעיניים >:(...

פורסם

http://www.newron-store.co.il/product-2.html

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

ת.. תש.. תשע מאות... חמ.. חמישים.. ד.. דולר על זה?????????????????????????

:kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch::kopfpatsch:

פורסם

בחתימה שלך. יופי אז הם לא מתעסקים עם AMD (כן זה רק מה שהיה חסר להם) והם לא מביאים את החלקים הכי טובים שיש. כי הם לא פונים לקהל המקצוענים הם פונים לקהל הרגיל הביתי שצריך מחשב לאינטרנט אופיס ככה משחקים ויש להם מחשבים מצויינים לזה וגם אפשר לקנות אצלהם במיליון תשלומים וזה..... לשוק שזה מיועד אליו הם מצויינים. אפילו המסכים החדשים השטוחים שלהם ממש בסדר יחסית.

יופי, Ibrow, יופי! אה קוצ' קוצ' קוצ' רוצה רעשן?

אם לא הבנת אז התכוונתי ל: "וואו מאד בוגר מצדך! :xyxthumbs: "

פורסם

"מארז מהודר ומעוגל בשני צבעים " מהמפרט (הקברי ביותר)

זה מה שחשוב לאנשים

פורסם

רגע... אני קניתי מחשב ב 12 אלף ש"ח מניורון וביקשתי שיוסיפו לי את הצורב מהמחשב הישן שזה היה 200שקל לשעה פלוס הרכבה בבית 450 ש"ח

דווקא אחלה ניורון... אפילו קיבלתי רמקולים פיצוץ!! 10W

*jk*

:bash:

פורסם

אני מתלבט האם להשתתף בצערך או לצחוק לאידך...

טוב...

ROFLMAO

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

וה 10W זה בטח PMPO חחחחח ;D ;D ;D ;D :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

במובנים מסויים עדיף לאדם להקבר עם ניורון מאשר להקבר עם קבר ממודעה בעיתון או של חוברת כרטיסי אשראי או ערוץ הקניות. לפחות ניורון משתמשים בדגמים הקבריים של הלוחות של MSI, אבל זה גם משהו.

פורסם

מצטרף למאבק

פנטיום 4 עם sdram

*מצונזר*

גם אני בעליו של מחשב נירון...

שנקנה בתקופה התרום - HWZone שלי

פורסם

שימו לב למונחים :

מחשב מסדרת מחשבי המולטי אקשן של ניורון קבלו את הטוב ביותר שיש ! כל מה

רגע ? לא דיברו על מגה פיגוע ? אהה זה לא קשור .

זה מולטי אקשן !

קופי רייטרים .

פורסם

http://www.newron-store.co.il/product-2.html

:bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:

תשימו לב שבפרסומת למחשב הראשון הם כותבים כרטיס מסך מבוסס geforce 2 ובעצם יש להם sis מובנה

לא רק מרמים בלי שום בושה במפרט שלהם הם גם מרמים את הצרכן בתיאור המפרט

עריכה:

הסתכלתי במפרטים אחרים ואני לא יודע אם לבכות או לצחוק

קודם חשבתי שניורון עוד בסדר אבל עכשיו אני משוכנע סופית שהם קברנים,עשקנים,רמאים וחסרי כל בושה

פורסם

תשימו לב שבפרסומת למחשב הראשון הם כותבים כרטיס מסך מבוסס geforce 2 ובעצם יש להם sis מובנה

לא רק מרמים בלי שום בושה במפרט שלהם הם גם מרמים את הצרכן בתיאור המפרט

אוהו.. לא שמתי לב לזה - אז לכלא הם ילכו (טוב לא לכלא אבל כסף הם ישלמו והרבה!) GeForce הוא טרייד-מרק של Nvidia. אם הם היו כותבים למשל G-Force כמו ששמיר עשו בעבר (ואגב הפסידו במשפט על זה!) מילא, אבל על אחת כמה וכמה שהם משתמשים במותג עצמו (ולא, כמו שמיר, בהתטעיה כזו).

מעניין עם למישהו פה יש קשרים משפטיים ומעוניין לעשות בקשר לזה משהו, מעניין כמה מסכנים נופלים בפח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים