עבור לתוכן

מחפש דרך או תוכנה למציאת קבצים שנמקו בפירמוט

Featured Replies

פורסם

היה לי תיקיה עם תמונות..הרבה תמונות שמאוד חשובות ..שנמחקו לי במהלך הפירמוט..עשיתי פירמוט מהיר ככה שלפי מה ששמעתי יש דרך לשחזר את הקבצים..

האם קיימת תוכנה או דרך כלשהי למצוא קבצים שנמחקו ע'י פירמוט מהיר?

תודה מראש!

פורסם

אם תעשה חיפוש אתה תמצא לפחות 10 דיונים שבהם עניתי על השאלה הזאת ולפחות עוד 20 שבהם אני מפנה אנשים לעשות חיפוש. וזה רק אני.

אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו R-Studio (הכי טובה לדעתי) ו-GetDataBack (לא תומכת בשמות קבצים בעברית, אבל גם טובה מאוד) כדי לשחזר את החומר שלך. חשוב מאוד לא להשתמש בדיסק הקשיח פרט לקריאת החומר ממנו, וברור שלא לשחזר לאותו דיסק שממנו נמחקו לך הקבצים.

פורסם

אני משתמש וממליץ (כמו תמיד) על ONTRACK EASYRECOVERY PRO ואכן.. הנושא נשאל פעמים רבות בעבר..

פורסם

הגרסה האחרונה של easy recovery שהשתמשתי בה היתה 6 והיא היתה קצת פחות גרועה מקודמותיה, אבל עדיין לא עשתה את העבודה עם דיסקים קשיחים עם בעיות מיוחדות... מה שכן, היא כוללת אמצעים לתיקון כל מיני קבצים פגומים למיניהם שהמון פעמים הצילו חומר שנחשב לאבוד.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על שיתוף הפעולה והעזרה מצידכם

אז ככה הורדתי 2 תוכנות:

R-Studio 2.0 (data recovery utility for NTFS & FAT, serial included).rar

Getdataback Data Recovery 2.31.zip

הבעיה שאני לא יודע להשתמש איתם..זה שואל אותי עם לבחור ב fat או ntfs

אני עשיתי פירמוט מהיר..זה אומר משהו? כי אני לא זוכר במה בחרתי..

תכתבו לי פה מדריך קטן לכל תוכנה..כי בשבילי זה די מסובך!

פורסם
  • מחבר

מצאתי עם התוכנה תקבצים אבל ששחזרתי זה הראה כאילו קובת תמונה..אבל שפותחים אין כלום! כאילו הקובת דפוק!

ובעקרון הקובץ שוקל זה לא שהוא 0 Kb

זה דרך התוכנה R-Studio NTFS

פורסם
  • מחבר

מצאתי את הקבצים! באמת תודה אבל שאני משחזר אז הקובץ שהוא תמונה ששחזרתי לא מופיע כלום..הקובת נראה לי נפגם..מה אפשר לעשות בנידון?

פורסם

ONTRACK EASY RECOVERY PRO ?

ואם לא, תמיד יש מעבדות שחזור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים