פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים היה לי תיקיה עם תמונות..הרבה תמונות שמאוד חשובות ..שנמחקו לי במהלך הפירמוט..עשיתי פירמוט מהיר ככה שלפי מה ששמעתי יש דרך לשחזר את הקבצים..האם קיימת תוכנה או דרך כלשהי למצוא קבצים שנמחקו ע'י פירמוט מהיר?תודה מראש!
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אם תעשה חיפוש אתה תמצא לפחות 10 דיונים שבהם עניתי על השאלה הזאת ולפחות עוד 20 שבהם אני מפנה אנשים לעשות חיפוש. וזה רק אני.אתה יכול להשתמש בתוכנות כמו R-Studio (הכי טובה לדעתי) ו-GetDataBack (לא תומכת בשמות קבצים בעברית, אבל גם טובה מאוד) כדי לשחזר את החומר שלך. חשוב מאוד לא להשתמש בדיסק הקשיח פרט לקריאת החומר ממנו, וברור שלא לשחזר לאותו דיסק שממנו נמחקו לך הקבצים.
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אני משתמש וממליץ (כמו תמיד) על ONTRACK EASYRECOVERY PRO ואכן.. הנושא נשאל פעמים רבות בעבר..
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים הגרסה האחרונה של easy recovery שהשתמשתי בה היתה 6 והיא היתה קצת פחות גרועה מקודמותיה, אבל עדיין לא עשתה את העבודה עם דיסקים קשיחים עם בעיות מיוחדות... מה שכן, היא כוללת אמצעים לתיקון כל מיני קבצים פגומים למיניהם שהמון פעמים הצילו חומר שנחשב לאבוד.
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר קודם כל תודה על שיתוף הפעולה והעזרה מצידכםאז ככה הורדתי 2 תוכנות:R-Studio 2.0 (data recovery utility for NTFS & FAT, serial included).rarGetdataback Data Recovery 2.31.zipהבעיה שאני לא יודע להשתמש איתם..זה שואל אותי עם לבחור ב fat או ntfsאני עשיתי פירמוט מהיר..זה אומר משהו? כי אני לא זוכר במה בחרתי..תכתבו לי פה מדריך קטן לכל תוכנה..כי בשבילי זה די מסובך!
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים מחבר מצאתי עם התוכנה תקבצים אבל ששחזרתי זה הראה כאילו קובת תמונה..אבל שפותחים אין כלום! כאילו הקובת דפוק!ובעקרון הקובץ שוקל זה לא שהוא 0 Kbזה דרך התוכנה R-Studio NTFS
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר מצאתי את הקבצים! באמת תודה אבל שאני משחזר אז הקובץ שהוא תמונה ששחזרתי לא מופיע כלום..הקובת נראה לי נפגם..מה אפשר לעשות בנידון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.