פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים לאחר שקראתי כל סקירה אפשרית וכן את מדריכי ההוראות של שני הנגנים הנ"ל אבקש את עזרתכם בעניינים הבאים:א. הבנתי שכדי להשתמש ב ifp799 כדיסק און קי יש לעדכן את הפירמוור שלו, אך אז העברת הקבצים היא רק בקצב של usb 1.1. הייתי רוצה לדעת האם במצב זה ניתן גם להעביר שירים מהמכשיר למחשב (דבר הנמנע לפני העדכון, בשימוש בתכנת ניהול הקבצים המקורית). כמו כן אולי מישהו יודע להעריך האם בעיית קצב ההעברה האיטית תיפתר על ידי עדכון עתידי נוסף?ב. האם מישהו יודע להעריך האם עתיד להיכתב עדכון לתמיכה בעברית מימין לשמאל לשני המכשירים?ג. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung בסדר הקבצים, שכשהאותיות הראשונות של שם הקובץ זהות הוא איננו מתחשב בשאר?ד. האם מישהו מכיר את בעיית ה samsung במחיקת ה settings האישיים ועד כמה העניין קריטי ותדיר?ה. האם מלבד הגודל ונוחות העברת הקבצים ישנם יתרונות נוספים ל samsung?ו. האם מלבד השעון המעורר ישנם יתרונות נוספים ל iriver ifp799?תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים א. נראה לי שהבעיה היא רק בגרסא האמריקאית, באירופאית זה DOK, מה גם לגרסא האמריקאית יש גם אפשרות לעבוד במצב כזה (דורש עדכון FIRMWARE)...ב. אני בספק רב (99%)לגבי השאר אני לא יודע..בכל מקרה, היה פה השבוע מישהו שכתב על זה שהוא עדכן את ה FIRMWARE של ה 799 שלו ל UMS (שמאפשר DOK), אני מציע שתדבר איתו (חפש את הפוסט, אני לא מוצא כרגע)...
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים איפה מצאת את הנגן הזה של סמסונג?גוגל מעלה לי רק 2 אתרים בחיפושוהנגן הזה נראה מכוער בגלל הצורה שלו (קוביה)הפלאשים של IRIVER נחששים להכי איכותיים היום אז אין מה להשוות בין ה799 לסמסונג הזהה 799 לא כונן נייד כנראה בגרסה אמריקאיתבארופאית הוא כן כונן נייד
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים D-M-X' ואללה ? אז למה בגרסא האמריקאית רשום את זה:http://www.iriver.com/html/support/download/sudw_view.asp?searchProductIdx=35&searchCategoryIdx=&searchString=&page=1&idx=623&tmpSearchProductIdx=&tmpSearchCategoryIdx=&tmpSearchString=-. This is iFP-790/795/799 UMS firmware V1.28 enabling you to use your iFP player as a hard drive.כנראה שאני לא יודע לקרוא..
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים איפה מצאת את הנגן הזה של סמסונג?גוגל מעלה לי רק 2 אתרים בחיפושוהנגן הזה נראה מכוער בגלל הצורה שלו (קוביה)הפלאשים של IRIVER נחששים להכי איכותיים היום אז אין מה להשוות בין ה799 לסמסונג הזהה 799 לא כונן נייד כנראה בגרסה אמריקאיתבארופאית הוא כן כונן נייד"כנראה" זה אומר שאני לא בטוח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.