פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים בזמן צפייה בסרט ב-WMP, השומר מסך מבוטל באופן זמני אוטומאטית.איך אפשר לבטל את השומר מסך זמנית באופן אוטומאטי, בזמן צפייה בסרט ב-VLC?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר סליחה על ההקפצה, אבל הת'רד גלש לעמוד השלישי בלי תגובות ועם 6 צפיות בלבד. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ... חיפוש פשוט של VLC SCREENSAVER בגוגל... תוצאה 2:http://developers.videolan.org/vlc/NEWSכפי הנראה אולי הגרסא הרשמית הבאה תתמוך בזה ?
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אני משתמש ב-VLC 0.8.2.גירסה 0.8.4 אמורה לתמוך בזה?לא ראיתי איזכור לכך בקישור שהבאת.אתה יכול בבקשה לסמן את השורה המציינת את הפיצ'ר הזה?Changes between 0.8.2 and 0.8.4-svn (not yet released):-----------------------------------------------------Core support:* Internal strings handling is now UTF-8 based* New OSD systemVideo output:* new --monitor-aspect-ratio optionInput:* Improved DVB support for satellite bands other than Ku-band* IPv6 and Extended passive mode support for FTPDecoders:* Support for libSDL_image to import different image typesServices discovery:* UPnP service discoveryVideo Filters:* RSS feed overlayInterfaces: * Mac OS X - new streaming and transcoding wizard - new extended controls panel - new bookmarks window * wxWidgets - Rename wxWindows interface in wxWidgets. - All the --wxwin-* options are now --wx-* - VLC update checker * HTTP - new RPN functions to control VLC features (see play-howto) - facilities to correctly handle non-ASCII characters and spaces in the names of files - include macro to include other files Translations: The following language was added: * Romanian
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים צודק, טעות שלי, מסתבר שזה כבר אמור להיות ב 0.8.2 איפשהו:Windows port: * Screensaver disabling fix
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים ^^^שיט הקדים אותי"Windows port: * Screensaver disabling fix"אגב, אם אתה משתמש במסך LCD, אז אתה בכלל לא צריך שומר מסךועד כמה שאני יודע, גם במסך CRT לא באמת צריך שומר מסך בימינופעם התמונה הייתה "נצרבת" על המסך, אבל היום זה לא קורה כבר, ולכן שומר מסך זה עסק מיותר(זה רק בCRT,בLCD זה בכלל לא יכול לקרות, ולכן זה בכלל חסר פואנטה)
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אני משתמש בגירסה 0.8.2, אז למה זה לא עובד אצלי?צריך אולי להגדיר משהו בהגדרות (חיפשתי ולא מצאתי)?אני משתמש במסך CRT. הבנתי ש-LCD לא מומלץ לסרטים (אני לא מתכוון לחדשים עם הזמן תגובה הנמוך).אני מעדיף להשתמש בשומר מסך גם אם זה לא ממש הכרחי. מלבד זאת, השומר מסך משמש בעיקר להגנה על המחשב באמצעות סיסמה מאורחים לא קרואים.מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.