עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי הsr60...

Featured Replies

פורסם

האם הבאס שלהם חזק?

מה המחיר שלהם בארצות הברית? (בדולרים)

האם הם טובות למשחקים?(כמו קאונטר סטרייק)

האם מישהו שישב לידי ישמע את המוזיקה חזק?

האם הם בכלל טובות לשמיעת מטאל? (וכל מיליון התת ג'נארים שלו)

תודה מראש.

פורסם

קודם כל חשוב לציין שאין אפשרות לקנות אותם מחו"ל אלא אם כן אתה נוסע לשם וקונה, דבר שני הוא שהמחיר בארץ לא בהרבה יותר יקר מזה שבחו"ל.

הגראדו ידועות בכאוזניות טובות למטאל ולרוק, אם כי למשחקים קצת פחות. וכן אם מישהו ישב לידך הוא ישמע את מה שאתה שומע אם כי קצת משובש.

לי אישית יש את ה-SR225 ואני מאוד מרוצה מהם, אבל עוד לא יצא לי לשמוע את ה-SR60, כך שאני לא רוצה להגיד לך דברים לא נכונים בטעות,

אנשים בד"כ מרוצים מהאוזניות האלה או מה-SR80, אני ממליץ לך פשוט ללכת ולשמוע אותן (ממקור איכותי מומלץ) ולקבוע בעצמך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל חשוב לציין שאין אפשרות לקנות אותם מחו"ל אלא אם כן אתה נוסע לשם וקונה, דבר שני הוא שהמחיר בארץ לא בהרבה יותר יקר מזה שבחו"ל.

הגראדו ידועות בכאוזניות טובות למטאל ולרוק, אם כי למשחקים קצת פחות. וכן אם מישהו ישב לידך הוא ישמע את מה שאתה שומע אם כי קצת משובש.

לי אישית יש את ה-SR225 ואני מאוד מרוצה מהם, אבל עוד לא יצא לי לשמוע את ה-SR60, כך שאני לא רוצה להגיד לך דברים לא נכונים בטעות,

אנשים בד"כ מרוצים מהאוזניות האלה או מה-SR80, אני ממליץ לך פשוט ללכת ולשמוע אותן (ממקור איכותי מומלץ) ולקבוע בעצמך.

הבעיה היא שאני לא יכול ללכת ולשמוע את זה,אבא שלי נוסע לארצות הברית בערך כל שבוע והוא יקנה לי את זה שם...

אגב מה המחיר שלהם בארה"ב?

פורסם

עולות כ-70$ אם אני לא טועה.

זה עדיין מומלץ לשמוע אותם לפני שאתה קונה. אתה יכול לעשות זאת בארץ.

פורסם

קח בחשבון שתצטרך להזמין אותם מהאינטרנט ,

האוזניות אינן למכירה בחנויות כמו : בסט ביי , Compusa .

האוזניות הן פתוחות ובווליום גבוה אנשים לידך ישמעו מה שאתה שומע .

האוזניות הן מעולות לרוק ומטאל , הSr80 אולי טיפה יותר כי הבאס יותר חזק אבל הוא חזק גם בSr60 .

לא יודע אם הן מתאימות למשחקים , הן נועדו בעיקר למוזיקה .

פורסם

אבל הן כן נמצאות במלאי בד"כ בחנויות כמו זיגזג ואודיופידלטי (משם קניתי את הגראדו שלי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים