פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד)וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראותאת צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיףאז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מוצב על השולחן , פתוח בצד אחד , אחלה מודינג מאפשר כניסת אויר קר מהמזגן ..
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים מחשב אחד על השולחן המחשב השני בתוך השולחן ואפילו לא רואים את הפאנל הקידמי
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים רק על השולחן, ועדיף במקום בולט.הרי מה שווה המארז הפצצתי שלי אם אי אפשר לראות אותו
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים למטה מתחת למסך רואים רק את הפאנל הקידמי וממש לידו מאורר ריצפתי שמקרר את הכל ;D
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים המארז שלי כרגע על השולחן, צד אחד שלו פתוח, ויש רק מאוורר 80 מ"מ אחד על ההארדיסק!
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים לשלי יש מקום טובכל אחד שנכמס לחדר ישר רואה את הצד (שאם אני יעשה מודיג זה יהיה עליו) של המחשבאני רק צריך אומץ למודינג שבעיקבות הפורום הזה נתחיל לגדול!!
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים שלי עומד בגאווה על השולחן פתוח משני הצדדים והכניסות מאחור (שחסומות היכן שאין כרטיסים) נשברו והוצאו כדי שיכנס עוד אוויר... הכניסות מקדימה היכן שעומד הסידירום.יש שם עוד 3 כניסות והן פורקו גם )) המחשב שלי כולו ערום! העיקר שלא חם לו! :smoke:
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים לי יש שולחן ענק אבל בגלל אמא שלי (שחושבת שמעל השולחן זה לא נראה יפה :AR15: :2gunsfiring_v1: ) אני חייב לשים אותו בתוך כוך שרואים רק את הפנל הקדמי שלו.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מימין למקום של הרגליים בשולחן על הרצפה סגור וחנוק עם מלא כבלים ואל פסק וסאב וופר לא מקום הכי קריר בחדר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.