עבור לתוכן

מחפש רמקולים 2.0/1 עדינים למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום

לא מזמן קניתי מערכת רמקולים למחשב מדגם Creative Inspire 2500 2.1 שקיבל ביקורות טובות ב"זאפ" וגם המלצות כאן.

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24891

עד הקנייה השתמשתי ברמקולים פשוטים (2.0) שהורכבו לצידי המסך. המסך סיים את חייו, ואיתו הלכו הרמקולים. הרמקולים החדשים אכן טובים, אבל יש לי איתם בעיה אחת: אני לא מצליח להתרגל לסאב-וופר שלהם. הבאסים שהוא מפיק גסים ומסיחים את הדעת. זה מפריע במיוחד בהאזנה למוזיקה. אמנם יש למערכת הזאת מחוג לקביעת עוצמת הבאס, אבל גם כשהוא על מינימום הסאב לא שותק. כשהוא לא על מינימום זו בכלל קטסטרופה.

אין לי כוונה, חלילה, להטיח האשמות, כי הבעיה היא כנראה אצלי. שאר המשתמשים במחשב לא מוטרדים. בכל אופן, אני עדיין יכול להחזיר את הרמקולים לחנות, אז ברצוני לנצל את ההזדמנות ולשאול האם יש למישהו אלטרנטיבה עדינה יותר. מה שהייתי רוצה זה צמד רמקולים איכותיים, לא בהכרח עוצמתיים, עם כמה שיותר אפשרויות כיוונון. למשל, אם יש סאב-וופר, אז אפשרות להשתיק אותו כליל ולעבור למצב שבו גם הצלילים הנמוכים מושמעים דרך ה"לווינים". יציאה מוגברת לאוזניות ויציאה למיקרופון שתיהן יתרונות. הרמקולים יהיו בחדר בינוני, וישמשו בעיקר להאזנה למוזיקה, אבל גם לסרטים ולמשחקים.

דבר חשוב נוסף הוא שספק הכוח של הרמקולים לא יהיה צמוד אליהם (מה שנפוץ ברמקולים זולים), כי במצב כזה מתקבלים רעשי רקע. התקציב הוא 400 שקל.

תודה רבה, יהודה

פורסם
  • מחבר

האם יש אפשרות לנתק או להשתיק (עם מתג on/off) את הסאב באחד מהדגמים הנ"ל?

פורסם

אם הבנתי נכון הבסים יותר מדי חזקים נכון ?.. גם כשאני קניתי את הרמקולים שלי היתה לי את אותה בעיה כשאתה שומע שירים תשתמש בתוכנה איטונס כך לינק אחי

http://www.apple.com/itunes/download/ תוריד ומשם אתה יכול להוריד את הבסים עד שלא ירגישו אותם אם לא תצליח תשלח הודעה אלי הוא שתפתח דיון אני יעזור לך

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, אפשר לשחק עם האקולייזר כדי להפחית את עוצמת הצלילים בתדרים הנמוכים, אבל ככה אתה מאבד לגמרי את הצלילים האלה. אני מתרשם שהתכנון של מערכות הרמקולים בכלל הוא כזה שלא מאפשר לפרק או לנטרל את הסאב ולשלוח את הצלילים הנמוכים דרך הרמקולים האחרים. בסופו של דבר אני חושב שאקנה רמקולים מהסוג הפשוט.

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים