עבור לתוכן

המארזים החדשים של קולר מאסטר

Featured Replies

פורסם

קבלתי מספר תמונות וחוות דעת ממני מסימפלטק על המארזים האלו, והגעתי לשלוש מסקנות:

1. ככל שהמארז קטן, המחיר גדל, מה שנותן פול טאואר (710) ב1000 שקל, ומשהו שקטן ממיני טאואר ב1700 שקל לערך. :eek2:

2. כל מילימטר של המארז צועק איכות, אם כי לא כולם צועקים יופי... :dance:

3. זהו מארז איום ונורא למודינג, כי מי יגע במארזים הללו במשהו השונה מצמר גפן?.... :cistinebiggrinA:

אגב, 11 קילו של אלומיניום זה או תכנון איום ונורא, או שהמארז עשוי רק בפלטות של אלומיניות, והגוף, החיבורים, פלדה, או מתכת כבדה אחרת. :bigok:

אגב, מארז זה, דגם 710 מצטרף לרשימת המוצרים במערכת המאוד פרובוקטיבית שאני אקנה אם אקבל בונוס היסטרי, יחד עם AXP 1600, לוח מבוסס AMD 760, זכרון זול, לייב 5.1, מסך LCD, DVD של פיוניר, צורב של סמסונג....

פורסם

לדעתי מארזים מאוד לא שימושיים ואני לא מבין מי בכלל ירצה לקנות את זה חוז ממי שממש עשיר ויש לו כסף לשרוף!

אני יקח מארז פול טאור של צ'יפטק בכול רגע על מארז כזה קטן שעולה פי שתיים יותר.

פורסם

יש גם את הענקיים יותר

כמו ה410...........

פורסם

ה 710 הוא אנרמקס עם פנל קדמי מאולמיניום, זה למה הוא זול יותר וכבד יותר.

פורסם

אני עדיין חושב שליאן לי עדיפים:

1. גם הם צועקים איכות.

2. דגם הFull Tower שלהם שוקל כמו Midi של CM.

3. יש לי מארז מעולה ויפיופי שלהם.

4. יש עליהם הרבה יותר אפשרויות מודינג, בגלל הגזרה החלקה והנקייה שלהם.

פורסם

אני עדיין חושב שליאן לי עדיפים:

1. גם הם צועקים איכות.

2. דגם הFull Tower שלהם שוקל כמו Midi של CM.

3. יש לי מארז מעולה ויפיופי שלהם.

4. יש עליהם הרבה יותר אפשרויות מודינג, בגלל הגזרה החלקה והנקייה שלהם.

מסכים איתך 100%

פורסם

והם יותר זולים... ::)

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא אמר שזה מארז מומלץ. הוא מאוד מאוד מאוד יקר. אבל תגידו מה שתרצו, הוא מדהים.

פורסם

אולי אתה צודק...

אבל חוץ מדגם ה210 שעליו יש די הרבה אפשרויות למודינג מאסיבי והוא יפיפה כל השאר נראים די... איכסה.

פורסם

המארזים האלא לא טובים למודינג מסיבה אחת: אי אפשר לשפר משהו מושלם.

ה710 הוא לא מאלומיניום, זה המארז הרגיל של צ'יפטק\אנטק\אנרמקס\וכ"ו עם front bezel מאלומיניום.

פורסם

אם יש מארז אחד שהוא באמת יפה זה ה710, אני פשוט אוהב את האיכות בנייה ובכלל הברק...

רק חבל שאין חלון...

אולי יצרפו לו כשהם יגיעו פיזית לחנויות (1000 פאקינג שקל למארז בלי ספק זה ביזיון, אני קניתי את הצ'יפטק שלי עם חלון וארבעה מאווררים ב610)

chiftech OWNZ

cM ROX

lian li סתם מחוטבים

פורסם

הם כבר בחנות... ::)

חוץ מזה, חלון שמגיע ישר עם המארז זה הדבר הכי מפגר שאפשר לקנות לדעתי. איזה בנאדם שמתיימר לקרוא לעצמו מודר יקנה דבר כזה?!

פורסם

יואב...... ::)

פורסם
  • מחבר

(ספאמר...?)

המארזים הללו מורים להיות מיוחדים, מוגזמים, מאוד מאוד מאוד יקרים. הם לא כמו האנרמקס, חצי פרקטים, מאוד שימושים, בחייכם, על מארז שעולה כאן 1600 שקל הם קוראים VALUE SERVER CASE לעזאזל!

פורסם

LOL

ואני לא ספאמר!!!!!

עכשיו אני יגן על עצמי...

דבר ראשון אל תקראו לי לא מודר!

דבר שני, מה לעשות? לקנות מארז ב590 שקל בלי חלון ואז לקדוח עם דרמל כמו אידיוט כמה שעות ואחרי זה לחבר את החלון עם ברגים שגם ככה עם הידיים השמאליות שלי ברור שלא יתאימו, או לקנות חלון שיצא יפה...

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים