עבור לתוכן

קיבלתי IPOD PHOTO 60GB עם ITRIP כמה תמונות + חסרונות

Featured Replies

פורסם

OK זה הצעצוע החדש שלי Ipod Photo 60 GB כרגע יש עליו רק 3000 שירים

קודם תמונות ואחרי זה ההתרשמות הראשונית שלי (משימוש של יומיים)

התרשמות כללית עכשיו:

האוזניות זבלללללללללללל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם נהרסו כבר ביום הראשון, אוזניה אחת צורמת ובשניה יש ווליום נמוך.

ציפוי המתכת שיש בתחתית הנגן עדין כלכך שהאבק שעף ברוח יכול לשרוט אותו (אני לא רחוק מהאמת).

שימושיות: למרות שהפעלת המכשיר פשוטה יחסית ודי קלה להבנה כבר בשימוש הראשון, היא לא ידידותית למשתמש בהיבט של יעילות שימוש (צמיד צריך לחזור אחורה לאפשרויות במקום קיצור דרך, לפי דעתי שימוש בצלמיות היה מקל על השימוש בצורה רבה, חבל שהכל טקסטואלי.

העברת שירים מהר לא בראה בחשבון, לחיצה זריזה על ה"קדימה" לא מריצה את מספרי השירים ורק לאחר כמה שניות אני רואה על איזה שיר "נחתתי".

חיבור כבל התקשורת לנגן עדין ומיועד לפורענות בהמשך הדרך, זהירות.

תאורת המסך מצויינת גם ביום.

בגלל חוסר תמיכה בעברית, גם לא רואים פונטים בכלל בשיר כתוב בעברית אלה שטח ריק לגמרי.

היה נחמד אם בכותרת היה כתוב שם השיר המתנגן וזמן כאשר אני משוטט בשאר התפריט או פשוט בודק שיר אחר להשמעה.

המכשיר דיי כבד ונותן הרגשה שאם יפול דינו נחרץ (עוד לא בדקתי פיזית).

ציפוי המתכת בתחתית הנגן "מתלכלך" משמן בידיים מיד ולא ניראה אסטטי .

זמן טעינה גדול - עד 5 שעות.

המכשיר לא מתחמם ביד בזמן עבודה (ממה שהספקתי לבדוק)

קראתי שאם מתקינים לינוקס עליו יש אפשרות לראות סרטים, חבל שאפל לא נתנו לנו את התענוג ישירות מהיצרן!

המשחקים נחמדים.

ה ITRIP חסר עוצמת שידור וצריך להמיד אותו קרוב למכשיר הרדיו כדי לשמוע באיכות.

התחנה שאליה משדרים צריכה להיות נקייה לחלוטין מרעשים/שידורים, בזמן נסיעה שלי תחנה מסוימת שהתכוננתי אליה היתה נקיה במקום X אך במשך הדרך שידרו בערוץ זה, דבר שדרש ממני שינוי דיי מסורבל של תדר השידור (מעצבן ולא יעיל).

האנטנה לא יושבת טוב כאשר משמשים בנרתיק הגומי שמגן על הIPOD.

לוקח 15 שניות בערך מהכנסת הITRIP ועד שהוא מזוהה וניכנס לעבודה.

עוד לא הבנתתי אך אני יכול לנעול תדר שרצוי לי (סימן שזה לא אינטואטיבי)

בדיקת התדרים של הITRIP היא בעצם קבצי MP3 קטנים אשר יושבים ברשימת השירים, אים מנגנים את כל השירים גם הם מתנגנים יחד, ויש כ30 כאילו - למרות שאפשר לעקוף זאת בקלות עם הכנת  רשימת השמעה כללית בלעדיהם.

הרצת שיר קדימה ואחורה נעשת באיטיות מעצבנת. חבל שאי אפשר להשתמש בגלילת המגע גם לשם כך.

גלילת המגע לשם גילגול התפריטים והזזת הווליום - ענק ויעיל ביותר!

התקנת תמיכה בעברית כנראה שוברת את האחריות (אני עוד לא ממש סגור על זה - מחר אני אטלפן לברר) ז"א שאם יש בעיה ואתה יכול לפרמט את הHDD כנראה שאתה "נקי" אבל אם יש בעיה והמכשיר לא עובד אזי בחברה יראו הכל ואז אתה "מלוכלך" שוב כנראה.

תוכנת סינכרון ITUNE דפוקה, איטית ולא אינטואטיבית כלכך, לפח!!!

בטריה בטריה בטריה!

חלק המדברים קטנוניים אבל זו התרשמותי!

חלקתי אתכם את רישומי מהמכשיר שאגב הגיע הארה"ב.

הייתי רוצה לשמוע מכם על המלצות שימושיות בשימוש עם המכשיר, כל המלצה תבורך.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא מאמין

אתה במילים פשוטות אומר"IPOD 60 G"B זה חרא של דבר ואסור לקנות אותו בשום אופן" :silly:

זה נראה כאילו אתה שונא ממש את הנגן הזה ומת לזרוק אותו חח

אבל מה שנשאר לי להגיד לך זה תהנה ממה שיש

פורסם
  • מחבר

לא אמרתי "אסור לקנות אותו בשום אופן"

וכמובן שאני לא יכול לעשות בדיקה של האלטרנטיבות כדי לדעת מה טוב על מה.

אני יודע שרוב הדברים שאמרתי שליליים אבל זו התרשמותי וכול שנאמר נכון.

אני ממש לא שונא את המכשיר ואני חושב שהוא ניראה מצויין ונישמע מצויין עם אוזניות 60$ של סוני.

יש כאילו שרק חלק מהדברים שאמרתי יפריע ויש כאילו שיוסיפו עוד לרשימה.

בכל מקרה אני לא מצטער על הקניה אבל בהחלט לא חושב שהמכשיר מציאה.

פורסם

כל מה שאמרת נכון בגדול...

לגבי ה ITRIP עדיף להעיף שטויות כאלו ולהשתמש בחיבור ישיר או חיבור דרך קסטה, עדיף....

לגבי ה ITUNES דווקא אני מאוד נהנתי מהתוכנה, לניהול מאגרים גדולים, אני מניח שב IPODLOUNGE תמצא מספיק אלטרנטיבות...

ולגבי המכשיר, אכן הוא כבד, אך תזכור שיש שם גם דיסק של 60 גיגה...

בעבר הרבה התלוננו על בעיות איכות סאונד עם הדגם הצבעוני של 60 גיגה, אבל אני מניח שהם פתרו אותם עד עכשיו...

פורסם
  • מחבר

ה ITRIP ניקנה בגלל הנסיעות הרבות שלי, לא תמיד יש רדיו/קסטה ברכב היו רוב הרכבים (המושכרים) מגיעים עם רדיו/דיסק או רדיו בלבד, גם ששבתי מלון מסויימים רק רדיו כך שמיבחינת קנית הITRIP כמכנה משותף הוא קולע בול רק שלצערי לא ממש מספק את הסחורה.

לגבי ה http://www.ilounge.com/ אני אבדוק מה האלטרנטיבות כי כמו שאמרתי הITUNES בעיני פשוט דפוק.

פורסם

תבדוק גם בטח יש REVIWES למתחרים של ITRIP, אני מניח שיש דברים יותר טובים (אם כי בד"כ הטכנולוגיה הזו די דפוקה)...

פורסם

הITRIP זה חירא שך דבר

עדיף לקנות משהו אחר לא חסר משדרי FM חוץ מITRIP

ובגדול הIPOD הוא סתם מותג אופנה ועוד ע ם כל החסרנות שאמרת זה אופך אותו לנגן עוד יותר גרוע

לא שווה קניה

אבל תהנה ממה שיש

פורסם
  • מחבר

כן היום אני כבר בטוח שיש מוצרים טובים יותר מהITRIP החסרון שלהם שהם מגושמים יותר אבל כנראה גם חזקים יותר, בכל מקרה בנסיעה הבאה.

אני מסכים איתך D-M-X הIPOD הוא מוצר אופנה יותר מכל דבר אחר ובטח שלא מוצר טוב ביחס לכסף שצריך לשלם עליו, בכל מקרה אני לא אהיה מהממליצים הנילהבים לIPOD.

פורסם

הבנתי שאתה מבין שהIPOD הוא לא כזה נגן טוב כמו בעלי IPOD אחרים וזה טוב

אז בשביל מה קנית אותו?

לא ידעת שהוא כזה?

פורסם
  • מחבר

לא, אני מודה שההתלהבות של משתמשים אחרים הלהיבה גם אותי לקנות אחד כזה,

שוב אני לא מצטער שקניתי (אין בשה שום טעם) אבל אני חושב שהייתי צריך לעשות סקר שוק עמוק יותק בנושא.

זה לא שקניתי את הIPOD כדי שיהיה לי אחד, הייתי צריך נגן נייד.

פורסם

זה בסדר, גם ככה APPLE הולכת בחודשים הקרובים לרענן את ה IPOD...

בין היתר, להוציא APPLE SHUFFLE עם 2 ו 4 גיגה של FLASH..

לרענן את מערכת ההפעלה IPOD OS למשהו חדש יותר (אולי עם ICONS כמו שאמרת)...

להוסיף תמיכה ב VIDEO ב IPOD MINI, וגם גולת הכותרת זה הפיתוח של ה IPOD VIDEO שעדיין אין יותר מדי פרטים עליו...

פורסם
  • מחבר

זה בסדר למי? בטח לא בשבילי! :nixweiss:

פורסם

לא, אני מודה שההתלהבות של משתמשים אחרים הלהיבה גם אותי לקנות אחד כזה,

שוב אני לא מצטער שקניתי (אין בשה שום טעם) אבל אני חושב שהייתי צריך לעשות סקר שוק עמוק יותק בנושא.

זה לא שקניתי את הIPOD כדי שיהיה לי אחד, הייתי צריך נגן נייד.

אם היית צריך נגן נייד היית שואל בפורום לפני שקנית

טוב לא משנה תהנה ממה שיש

פורסם

יש לiPod Photo יתרונות כלשהם על הiPod Color?

פורסם

מה זה הiTrip?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים