עבור לתוכן

תמונות של המצלמה החדשה שלי SD 200 - IXUS 30

Featured Replies

פורסם

ללא עריכה של פוטושופ ולאחר הקטנת התמונות כמובן :)

11hu1.jpg

נכון זה נראה כאילו שאת המטבע של 10 אגורות הזה מצאו בחפירות ארכיאולוגיות והוא בן איזה 400 שנה?

15sm1.jpg

החתול הדוגמן שעשיתי לו בוק זה חתול של אח שלי שקוראים לו מישמיש.

כמו שאתם רואים הוא קצת שמן ומזכיר את גארפילד

16af.jpg

14hs.jpg

58ot1.jpg

26dr2.jpg

38ev.jpg

66un.jpg

פורסם

תמונות יפות :xyxthumbs:

אהבתי בעיקר את החתול, איזה חדות, אמאלא.

ונראה לי נפלה לך שערה על החצי שקל :)

פורסם

איכות :D

זה רק אני או שלחתול הזה יש מבט זדוני כזה? :pissed: >:D

פורסם

איכותי ביותר לי יש IXUS 430 זה מהדגמים היותר ישנים אבל היא דיי טובה

איכות :D

"חתול, חיית המחמד של השטן"

פורסם

אהבתי.

מאיזה מרחק צילמת את ה-10 אגורות?

לכל החתולים יש מבט זדוני בעיניים (ולכן אני אוהב אותם כ"כ).

יש ביטוי שאומר שאם חתול היה יכול לדבר הוא היה משקר לך.

בכל מקרה, תמונות איכותיות וחתול חמוד (אבל שמן!, מה אתם מאכילים אותו שם? ?).

פורסם

חתול נחמד

אבל יכלת להעלות פחות תמונות

בשביל מה כל כך הרבה?

פורסם

מזל טוב

לי יש ixus40 ואני נהנה ממנה פחות או יותר

פורסם
  • מחבר

היה קשה לי להחליט איזו תמונה יותר טובה מהשנייה.. בגלל זה העלתי יחסית הרבה. את ה-10 אגורות צילמתי ממרחק של כמה סנטימטרים בודדים, לא מדדתי אבל ניסיתי הכי קרוב שאפשר עד שראיתי שהפוקוס משתבש ואז התרחקתי טיפה עד שהיה טוב

ואז עברתי למצב של דיגיטל מאקרו והגדלתי את הזום וככה ה-10 אגורות יצא יותר גדול ממה שאמור להיות.

בעיקרון במצלמה הזאת ניתן להגיע במאקרו למרחק של 3 סנטימטר הכי קטן.

והנה עוד שתי תמונות לילה המשקיף על הטיילת של בת ים מול הים שגם צולם באותה מצלמה.

כל תמונה צולמה במצב רגישות אחר, אמנם יש למצלמות אחרות רגישות ISO גבוהה יותר אבל 400 זה נראה לי מספיק לא?

תמונה זו צולמה במצב אוטומטי

tzahi29rc.jpg

אותה תמונה שצולמה ברגישות של ISO 400 (המקסימום שיש במצלמה)

tzahi12ac.jpg

לסיכום כשחיפשתי מצלמה שתתאים לי ותחליף את הCANON A60 שהייתה לי עשיתי חיפוש דיי נרחב בפורום הזה ופורומים אחרים בארץ ולא מצאתי כמעט דיונים על המצלמה שיש לי עכשיו. לא יכלתי לדעת עליה שום דבר. האופציות שהציעו לי זה CANON A510, A95 ודומיהם.

אני חושב שהגיע הזמן להפתח, להתוודות ולהציע גם את הדגם הזה שיש לי עכשיו שנקרא CANON SD200\IXUS30 והמצלמות הנוספות היקרות מאותה המשפחה (למרות שכאן כבר מדובר בסכומים גדולים יותר ויש תחרות טובה עם מצלמה כמו FUJI F10). הדגם הזה, כבר לא מיובא על ידי קראט ולכן עולה זול יותר מA95 (בסביבות 1300 ש"ח) כאשר הדגם מעליו עולה 2000 (למרות שההבדל היחידי בינהם זה פיקסל אחד!). המצלמה לא ידנית בכל האפשרויות כמו במצלמות האחרות אבל בכל זאת מצלמת מצוין, יש בה מנוע שנחשב חדש ומשופר

(DIGIC2) ולא נמצא במצלמות החדשות הקומפקטיות של CANON - כן כן, היא מצלמת מהר יותר ונפתחת מהר יותר מהמצלמות שאתם מציעים באותו סכום הכסף. והמצלמה אולטרה קומפקטית - הרבה יותר קטנה מכולם, אפילו מאולטרא קומפקטיות של חברות אחרות שעולות יותר. אני לא חושב שזה גאדג'ט או תכשיט, אלא במפורש נוח מאוד למי שרוצה להכניס את המצלמה לכיס בקלות במקום ללכת איתה ביד. המצלמה כבר מגיעה עם מטען ובטרייה ולכן לא צריך להוסיף תשלום נוסף מה שכן צורך במצלמות האחרות, ואולי לרכוש עוד בטרייה לא מקורית וזולה למקרה של נסיעה ארוכה כאשר כאן יש יתרון שההבדל בין 4 סוללות של A95 לבין סוללת ליטיום של IXUS הוא שבסוללה הזאת אתה לא תרגיש שבכלל יש לך משהו בתוך הכיס. במצב של פוקוס ניתן לראות במיידי אם התמונה מספיק חדה או לא. איכות הסרטים שלה טובה, בעלת פונקציות נוספות וגם אורך הצילום הוא ללא הגבלה. עצם העובדה שמנהל הפורום שמבין כאן יותר מכולנו ענה לשאלה שלא צריך זיכרון מהיר אלא שאפשר לרכוש גם את הפשוט ביותר למצלמה הזו, (למרות שבחוברת של המצלמה רשום בבירור שלפונקציות מסוימות במצלמה חייבים זיכרון מהיר יותר מהרגיל ומפורט למה זה יכול לגרום) מראה כמה הוא לא מעריך את המצלמה ולמה אף אחד לא מדבר עליה אף פעם למרות שיש לה גם יתרונות ויכולה להתאים להרבה אנשים.

והמסקנה: לא להציע רק סוג אחד של מצלמה, לפעמים משהו אחר יכול להתאים יותר. כמו למשל אני :)

פורסם

ISO גבוה זה פחות טוב, אמנם התמונה יוצאת בהירה יותר, אך כפי שאתה רואה יש גם "רעשים" כאלה בתמונה.., אני הייתי מציע לשים רגישות של 100

ולהעלות קצת את זמן החשיפה.

פורסם
  • מחבר

כן בגלל זה כתבתי שלא נראה לי שצריך יותר רגישות מISO 400 - אלא אם כן יש לך מצלמה מקצועית שעלתה כמה אלפים ומצלמת באיכות טובה ולא מגורענת

פורסם

tzahi04, אני מקווה שלא נעלבת כשאמרתי שהמצלמה שלך מוגדרת "תכשיט" בדיון המקורי... ועכשיו אתה מנסה למצוא תמיכה בשדות זרים...

אז אתה יכול להתעודד, המצלמה שלך מצויינת, ומתאימה לך. תתחדש!

eldad_z, aka eldad7

פורסם
  • מחבר

היי אלדד טוב לראות אותך כאן  :P  לא נעלבתי קצת עיצבן אותי בהתחלה משום שהכינוי נראה מוגזם אך שכל אחד יכנה איך שהוא רוצה, סך הכל יש לה יתרונות ויש חסרונות כמובן שלא באתי להוכיח שהיא מושלמת אלא להראות אותה באור שונה שנראה שלא מעריכים אותה מספיק והיא יכולה להתאים יותר ממצלמות אחרות. אחרי הכל הצלמים החובבים רוב הזמן מצלמים תמונות מבלי להתחיל לשנות הגדרות זמני חשיפה וכל מיני אלא פשוט מצלמים רגיל במצב האוטומטי. והעובדה שנאמרה כאן שמצלמה שמצלמת 60 פריימים בשנייה יכולה לעבוד עם כל כרטיס זיכרון פשוט קצת נראה לי דיעה שגויה ומראה על אי ההערכה אז שפכתי את המידע שלא היה ידוע לי לפני כן וגם כמה תמונות וטוב שכך שלאנשים יהיה קצת יותר מרחב של מצלמות לבחור בתקציב הנ'ל :) לכל מצלמה יש יתרונות מסוימים על האחרת וכל אחד יכול לבחור במצלמה שבה היתרונות שלה יהיו יותר שמישים עבורו. (ולמה שדות זרים? פה כתבתי הרבה יותר הודעות :)

פורסם

תמונות יפות  :xyxthumbs:

אהבתי בעיקר את החתול, איזה חדות, אמאלא.

ונראה לי נפלה לך שערה על החצי שקל :)

א.איפה אתה רואה חצי שקל זה 10 אגורות

ב. אתה צודק זה שערה

ג. תמונות נהדרות של דוגמן הבית

פורסם

א.איפה אתה רואה חצי שקל זה 10 אגורות

יש גם 10 אגורות, אבל השערה היא על התמונה השניה של 1/2 שקל...

פורסם

מצטער טעות שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים