עבור לתוכן

שאלה,האם משתלם לקנות מארז חדש?

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל6600GT אבל לאחרונה חבר שלי הציע לי לקנות בחנות ממש זולה כרטיס של לידטק 6800 ב1262 זול לא? :)

הנה האתר:

http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&language=he&osCsid=c5e0293d0a25df0ceca481c0065bb951

בכל מקרה אני צריך גם ספק חדש כמובן הספק שלי כעת החלש מאוד,אני גם לא רוצה חום במחשב!,

הם המארז ישפיע משמעותית על קור המחשב? המארז שלי יש בו מקום ל2 מאוררים 80MM אחוריים ומקום

ל1 קידמי,התקציב שלי הוא 1550 שקל אם יש לכם עצה אחרת כיצד לקנות אשמח לתשובות..תודה לעונים!

פורסם

וואוו מחירים באמת מעולים !

6800 גי טי של לידטק 1950 ש'ח !

גם המעבדים של איי אמ די ממש זולים שם

6800 רגיל ב 1200 ש'ח ! של לידטק !

גם הספקים זולים !

וגם חלק מכרטיסי ATI ג ממש ממש זולים

פששש טוב לדעתת

פורסם

וואוו מחירים באמת מעולים !

6800 גי טי של לידטק 1950 ש'ח !

גם המעבדים של איי אמ די ממש זולים שם

6800 רגיל ב 1200 ש'ח ! של לידטק !

גם הספקים זולים !

וגם חלק מכרטיסי ATI ג ממש ממש זולים

פששש טוב לדעתת

LOL אתה נשמע כמו מוכר בערוץ הקניות

פורסם
  • מחבר

LOL אתה נשמע כמו מוכר בערוץ הקניות

חחחחחחחחחח נכון הוא רק צריך להגיד את זה מהיר כמו פרסמות של ערוץ הקניות ויש לנו מנחה חדש לערוץ :D

פורסם

חחחחחחחחחח נכון הוא רק צריך להגיד את זה מהיר כמו פרסמות של ערוץ הקניות ויש לנו מנחה חדש לערוץ :D

חחח תנו להתלהב קצת

פורסם
  • מחבר

נוו לחזור לנושא בערב אני צריך להביא את המפרט הסופי אז מה כדאי לקחת 66GT עם ספק ומארז או 68NU עם ספק? כי המארז מספיק? :D

פורסם

השאלה היא אם אתה מרוצה מהמארז הנוכחי שלך

פורסם
  • מחבר

אני מרוצה ממנו לא אכפת מהיופי שלו או דברים כאלה אבל אני רוצה עוד מעט לקנות כרטיס מסך חדש ואני רוצה שהוא יפיץ כמה שפחות חום במחשב :P אז בגלל זה אני שואל אם הוא משפיע על טמפ' החלקים

למשל בין המארז שלי לבין מארז

radimax scorpio 868 נראה לי זה לא הפול טוואר לא זוכר :S בכל מקרה יש הבדלים ביניהם?

פורסם

668 זה ה Full Tower

כמה מאווררים ואיזה יש אצלך במארז?

פורסם
  • מחבר

שאלה היא לא כמה כי אני יכול לקנות עוד יש לי מקום ל 2 אחורים שיש לי כבר אחד על המעבד ויש מקום ל 1 קדמי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים