פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים קובי הביצוע טוב אבל אתה יכול להסביר לי מה צילמת באוטו? סליחה אני בן 13 אני עוד בור ועם הארץ בקטע הזה...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אני חושב שרואים כאן גלגל כמובן שהרעיון הוא הדיסקים הקרמיים הלוהטים... מזכיר לי את האודי R8 אחרי מירוץ לה-מאן מעייף...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים קובי הביצוע טוב אבל אתה יכול להסביר לי מה צילמת באוטו? סליחה אני בן 13 אני עוד בור ועם הארץ בקטע הזה... המממ..... הבלמים שבתוך הגלגל, במקרה הזה קרמיים, אז כשהם מתחממים הם הופכים אדומים נחמדים כאלה... כמו בתמונה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים היית חייב לעשות את זה עכשיו אני לא אך לישון בגללך אני מפחד מחום......ח"ח ענק
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר היית חייב לעשות את זה עכשיו אני לא אך לישון בגללך אני מפחד מחום...... ח"ח ענק תודה על הח"ח... לא הבנתי את העניין של הפחד מהחום אבל...
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים היית חייב לעשות את זה עכשיו אני לא אך לישון בגללך אני מפחד מחום...... כמה חם היה?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים היה כל כך חם שטומי לפיד התבצר בבית כנסת בכפר דרום בשביל זרנוק המים של היס"מ
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים היה כל כך חם שטומי לפיד התבצר בבית כנסת בכפר דרום בשביל זרנוק המים של היס"מ חזק! לא עלה לי כלום לראש...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.