עבור לתוכן

צילום במוזיאונים

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אם ההודעה הזאת שיייכת לפורום הזה אם לא דני תעביר...

היום ביקרתי בבית התפוצות ולקחתי איתי את המצלמה.

לפתע בכניסה ראיתי שלט שאסר לצלם ויש להפקיד את המצלמה בקופה.

כמובן ש-C8080 וכרטיס זיכרון 1 גיגה להפקיד בקופה זה רעיון רע. הברחתי אותה לתוך המוזיאון אבל השארתי אותה בתיק.

דעתי? חבל שכך. יש שם פסלים כ"כ יפים שפשוט קרצו לי תעשה עליי מאקרו.

האם ישנו חוק שמתיר זאת? האם זה מותר?

מה בדבר הכנסת מצלמות לבתי קולנוע? זה יהיה הגום כנראה להחלטה שלי אם מחר להביא למפגש תמצלמה או לא.

פורסם

לא יודע מה עם שאר האנשים..

אבל אם היית עושה לי פלאשים באמצע שאני רואה סרט ששילמתי עליו (!!) מהכסף שלי זה לא היה נגמר יפה.. בוא נגיד שלמפגש פורום הקרוב כבר לא היית מגיע.. ואני בספק אם גם לזה שאחריו ::)

פורסם

רוב האנשים שבאים למוזיאונים טיפשים (תסלחו על הביטוי..) ויוצא שרבים מצלמים עם פלאש (Auto...), פלאש כאמור הורס במידה מסויימת תמונות עתיקות ועוד...

לכן אסור לצלם.

אתה לא יכול להבטיח שבטעות לא תתפלק לך תמונה עם פלאש - בעייתי כאמור.

או שיש בכלל עניין אחר בנושא במקום הספציפי הנ"ל שלא מתיר צילום ( :s05: ).

פורסם

אין מה לעשות גם הפלאש מפריע לאנשים שבאים למוזיאון. (ורוב אנשים לא ממש מבינים במצלמות) אז תמיד יש פלאש גם שלא צריך.

וכמו שאמרו מעליי זה גם הורס את היצירות..

ולגבי הכנסת מצלמות לבית קולנוע (מצלמות וידיאו אסור כי לא רוצים שיצלמו את הסרט..)

ולגבי מצלמה לבית קולנוע? בשביל מה? ושם אתה חייב פלאש ככה שאתה רק תפריע לאנשים שרואים את הסרט.. ככה שאין על מה לדבר

פורסם

ולגבי מצלמה לבית קולנוע? בשביל מה? ושם אתה חייב פלאש ככה שאתה רק תפריע לאנשים שרואים את הסרט.. ככה שאין על מה לדבר

לא צריך פלאש בבית קולנוע כדי לצלם תמונה ::) אלא אם כן אתה רוצה לצלם את הקהל.

אם תצלם עם פלאש יהיה לך מסך לבן ועם תמונה דהוייה.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון להכניס תמצלמה לסרט אבל לא לצלם חס ושלום אני פשוט גר בראשון ורוצה לרראות סרט שאין בראשון ואחרי זה לקפוץ למפגש ולהביא תמצלמה אליו...

רוב האנשים שבאים למוזיאונים טיפשים (תסלחו על הביטוי..) ויוצא שרבים מצלמים עם פלאש (Auto...), פלאש כאמור הורס במידה מסויימת תמונות עתיקות ועוד...

לכן אסור לצלם.

אתה לא יכול להבטיח שבטעות לא תתפלק לך תמונה עם פלאש - בעייתי כאמור.

יש בזה משו אבל בוותיקן מתירים לצלם בלי פלאש בקפלה הססטינית והאזורים הללו...

פורסם

ויש מוזיאונים באיטליה שלא מתירים זאת (מניסיון :-X ).

תזכורת קטנה -> אתה גר בישראל. ::)

פורסם
  • מחבר

תזכורת קטנה -> אתה גר בישראל. ::)

אתה מתייחס כאן למוזיאון נכון? ???

לדעתך בתור צלם מנוסה יתנו לי להכנס עם המצלמה לקולנוע? :nixweiss:

פורסם

הכוונה היא שיש תנאים/חוקים ללא היגיון במוזיאונים ובמקומות אחרים.

- אין לי מושג אם יתנו או לא... נסה את מזלך :)

פורסם
  • מחבר

זה נכון אנחנו בישראל...

אם הבעיה היתה פלאש הייתי מציע שכמו שבמוזיאון ת"א לאמנות יש שומרים שמוודאים שאנשים לא ידברו בפלאפון שיציבו שומרים לוודא שלא מצלמים עם פלאשים...

פורסם

שמע יש אנשים שהפלאש אצלם קבוע ופשוט הולכים על מה שבטוח כי אני חושב שעדיף אדם הרוס מאשר יצירה שבורה

ואולי יתנו לאנשים מקצועיים להיכנס אבל לא לכל אחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים