עבור לתוכן

מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט-פלסטיק למפרקי הידיים?

Featured Replies

פורסם

שלום:

קניתי לא מזמן מחשב ובקניה נכללה מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט.

קיבלתי את הכל ואז כשהורדתי את הדרייבר למקלדת התברר לי שכמו ברוב המקלדות גם כאן קיים הפלסטיק למנוחת מפרקי הידיים - אך גם לאחר חיפוש מדוקדק שני לא נמצא הפלסטיק הנ"ל בקרטון המקלדת.

שאלת תם- האם אמור להיות הפלסטיק הנ"ל או שאצל מיקרוסופט זה מסופק ללא ואמורים לקנות אותו ?

תודה

פורסם

גם אני לא קיבלתי

את האמת זה מיותר ולא נוח ובדר"כ מורידים את זה כי זה מעצבן......

פורסם

הפלסטיק אמור להיות מסופק עם המקלדת, אני מציע לשניכם לצור קשר עם הגוף ממנו קניתם את המקלדות.

פורסם

זה תלוי אם קנית חבילת OEM או Retail?

כי רק ב Retail יש את הדבר הזה

פורסם

אפשר לרכוש את זה בנפרד ?

פורסם

אני קניתי retail

אין לי טעם ליצור קשר עם החנות הזו (למרות שאני מדבר איתם די הרבה)

כי אני לא אשתמש בזה וחבל על הטירחה

מה גם שהחנות הזאת לא לקחה את זה ממני

הם לא קיבלו את זה

פורסם

אני קניתי retail

אין לי טעם ליצור קשר עם החנות הזו (למרות שאני מדבר איתם די הרבה)

כי אני לא אשתמש בזה וחבל על הטירחה

מה גם שהחנות הזאת לא לקחה את זה ממני

הם לא קיבלו את זה

תתפלא, יש חנויות שעושקות ללוקחות חלקים מוספים למוצרים כמו Thumb Screws של מארזי Enermax, מקלות של AS ADHESIVE, משחקים שאמורים לבוא עם כרטיסי מסך ולא מגיעים(כי הופכים אותם בחנות לOEM), שנתיים של אחריות שעושקים מהלקוחות ונותנים להם רק שנה. אני לא אנקוף שם בשמות, אני רק מציע לך להיות יותר חשדן לגבי חנויות, זה הכל.

פורסם

אני מאוד חשדן

רק שעם החנות הזאת אני עובד מאז 94 והם לא עשו לי בעיות

מספיק לא?

פורסם

מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט (זאת שעולה איזה 100 ש"ח) לא אמורה להגיע עם משענת יד (ריטייל או OEM).

אפילו א Office keyboard שעולה 200 ש"ח לא מגיעה עם משענת יד.

ההבדל בין ריטייל ל OEM במקרה של המקלדות והעכברים של מיקרוסופט הוא שבריטייל מקבלים את הדיסק עם ה intelli type ו intelli point שמפעילות את הפונקציות הנוספות וב OEM צריך להוריד אותן מהאינטרנט.

פורסם

מקלדת אינטרנט של מיקרוסופט (זאת שעולה איזה 100 ש"ח) לא אמורה להגיע עם משענת יד (ריטייל או OEM).

אפילו א Office keyboard שעולה 200 ש"ח לא מגיעה עם משענת יד.

ההבדל בין ריטייל ל OEM במקרה של המקלדות והעכברים של מיקרוסופט הוא שבריטייל מקבלים את הדיסק עם ה intelli type ו intelli point שמפעילות את הפונקציות הנוספות וב OEM צריך להוריד אותן מהאינטרנט.

אז זהו שהמקלדת שאתה קונה בחנות כמו 'עתיד מחשבים' למשל, שבאה באריזה מקורית של מיקרוסופט, בדרך כלל יש איתה משענת ליד, אני יודע כי חבר שלי קנה וקיבל משענת ליד.

אני, מאידך, הזמנתי באינטרנט גרסת OEM וקיבלתי אותה ללא המשענת המדוברת.

פורסם

נראה שכן באמת, הריטייל גם כנראה כחולה כזו.

ik_callout.jpg

http://www.microsoft.com/hardware/keyboard/ik_info.asp

אבל ריטייל בד"כ עולה פי 3 אז זה לא שווה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים