עבור לתוכן

אוקיי הפעם לא תמונה סטמית- מאושר ע"י קובי

Featured Replies

פורסם

אוקיי הפעם קובי אישר לי שזו לא תמונה סטמית רק הפעם אני צריך עזרה בליישר יישרתי כמה שהצלחתי:

עריכה: הוספתי תמונה לאחר חידוד ב-USM. חידוד של תמונה שצולמה ב-RAW זה פשוט זוועה אין הבדלים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

ממתי צריך אישור של קובי ( :smile1: ) לפרסם תמונות ?

בכל מקרה תמונה טובה, הייתי עובר לפורמט רחב ומוריד מלמטה. וגם מפרסם ברזולוציה גבוהה יותר כי זה דיי קטן כרגע. :)

פורסם

סתמית

פורסם
  • מחבר

בכל מקרה תמונה טובה, הייתי עובר לפורמט רחב ומוריד מלמטה. וגם מפרסם ברזולוציה גבוהה יותר כי זה דיי קטן כרגע. :)

אתה מתכוון ליחס 3:2 או תמונה לאורך?

ממ כמה יותר גדול? מעל 640X480 הפורום חותך ויש מגבלת 300 קילו...

סתמית

ממ היית מנהל הפורום אם אני לא טועה? תקן אותי.

בכל מקרה אם היית ואם לא אני מציג שתגיש מועמדות לעמרי לניהול פורום לשון... :smile1:

פורסם

ואתה יכול להיות מנהל פורום צחוקים ::)

ולא. לא הייתי מנהל פורום

פורסם

:kopfpatsch:

אני חושב שהסמיילי הזה מתאים כאן קצת :smile1:

למה לא יישרת עוד את התמונה? תיקון התמונה טוב אם כי היה ניתן להוציא קצת יותר חיים מהשמיים אבל בקטנה...

פעם הבאה קצת יותר להתקרב לאנשים, התמונה טובה אבל הייתה יכולה להיות טובה בהרבה אם האנשים לא היו מתמזגים עם הרקע כמו שהם מתמזגים כרגע...

פורסם

אתה מתכוון ליחס 3:2 או תמונה לאורך?

ממ כמה יותר גדול? מעל 640X480 הפורום חותך ויש מגבלת 300 קילו...

לא יחס 3:2 אלא פשוט תמונה "פנורמית" כזאת של המבנה בלבד בערך..

הפורום חותך החל מ-800x600 לידיעתך (לי לפחות, באיזו רזולוציה אתה עובד?)

ממ היית מנהל הפורום אם אני לא טועה? תקן אותי.

בכל מקרה אם היית ואם לא אני מציג שתגיש מועמדות לעמרי לניהול פורום לשון... :smile1:

נא לא לסטות מן הנושא בבקשה (!!!!)  :police:

קובי,

התמונה לא ישרה כיוון שהשטח לא ישר, המבנה ישר אבל השטח לא לכן אי אפשר לישר אותה לחלוטין :P

פורסם
  • מחבר

לא יחס 3:2 אלא פשוט תמונה "פנורמית" כזאת של המבנה בלבד בערך..

אתה מתכוון לפנורמית סגנון אולימפוס? אוקיי רעיון נחמד אני עוד מעט כשהמחשב לא יעבוד קשה אני יפעיל תפוטושופ.

הפורום חותך החל מ-800x600 לידיעתך (לי לפחות, באיזו רזולוציה אתה עובד?)

640X480 לתמונה ביחס 4:3. 640x462 לתמונה ביחס 18:13.

קובי,

התמונה לא ישרה כיוון שהשטח לא ישר, המבנה ישר אבל השטח לא לכן אי אפשר לישר אותה לחלוטין :P

אני חושב שבמציאות כן ישר השטח בוא ניסע לירושלים לכיכר ספרה (או ב-א לא יודע איך מאייתים) לבדוק... :hat:

פורסם

- כן, בערך משהו כזה.

- לא הבנתי את התגובה שלך לגבי הרזולוציה :nixweiss:

- רואים בתמונה שהשטח לא ישר, אין צורך ללכת למקום ולראות :) תביט בשני העמודים מכל צד ותראה את הגובה של כל "עמוד".

פורסם
  • מחבר

- לא הבנתי את התגובה שלך לגבי הרזולוציה :nixweiss:

אני ינסה שוב: תמונה שהשארתי ביחס 4:3 (כפי שמגיעה מהמצלמה) אני מעלה ברזולוציה של 640X480 ותמונה שעשיתי לה קרופ ביחס 18:13 אני מעלהברזולוציה של 640x462. אני מקווה שהבהרתי את עצמי... ::)

- רואים בתמונה שהשטח לא ישר, אין צורך ללכת למקום ולראות :) תביט בשני העמודים מכל צד ותראה את הגובה של כל "עמוד".

אם אתה אומר... בטוח שאולי זו לא פרספקטיבה מוגזמת של עדשת 23 מ"מ?

פורסם

השטח לא ישר, צודק, עדיין לדעתי הדבר מציק בטירוף ולו בגלל אבני הרחוב, הגג יציק פחות אם יהיה מעט עקום.

ניסיון נוסף שהייתי מנסה זה ליצור מעיין משפך לכיוון צד ימין כלומר שהמשטח יהיה מעט עקום וגם הגג והשניים יצרו נקודת מגוז או משפך אחת, שלכיוון שלה הולכים האנשים... מקווה שהבנת את ההצעה...

פורסם
  • מחבר

ניסיון נוסף שהייתי מנסה זה ליצור מעיין משפך לכיוון צד ימין כלומר שהמשטח יהיה מעט עקום וגם הגג והשניים יצרו נקודת מגוז או משפך אחת, שלכיוון שלה הולכים האנשים... מקווה שהבנת את ההצעה...

א. לא הבנתי...

ב. הייתי מת לעשות ניסיון חוזר אבל אני בראשון וזה בירושלים... :P

פורסם

השטח לא ישר, צודק, עדיין לדעתי הדבר מציק בטירוף ולו בגלל אבני הרחוב, הגג יציק פחות אם יהיה מעט עקום.

זה ממש לא בהיר ההסבר שלך

וח"ח לאורפלו

פורסם

נו שבי תעזור לי כאן :)

יש שני מישורים אחד זה של המבנה והגג שלו והמישור השני הוא של המשטח ש לאבני הרחוב, כרגע רק אחד מהם מיושר והשני עקוף ומציק, סתם הצעתי לראות איך זה יראה אם שניהם יהיו עקומים... לנקודת מגוז בצד שמאל.

פורסם
  • מחבר

יש שני מישורים אחד זה של המבנה והגג שלו והמישור השני הוא של המשטח ש לאבני הרחוב, כרגע רק אחד מהם מיושר והשני עקוף ומציק, סתם הצעתי לראות איך זה יראה אם שניהם יהיו עקומים... לנקודת מגוז בצד שמאל.

אוקיי ואיך אתה יוצר אפקט כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים