עבור לתוכן

asus GF 4 ti 4400

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום ביקשתי לקנות את הleadtek a250td (gf 4 ti 4400

ולא היה לחנות כרגע במלאי, ציעו לי במקום את האסוס המקביל, ורציתי לדעת האם הביצועים משתווים בכלל?

ואיך הוא בכללי?, האם כדאי לחכות?

תודה מראש, :saint:

פורסם

לדעתי שווה לך או לקנות בחנות אחרת את הלידטק או לחכות שיגיע למלאי אצלם. (האם זה במקרה למיר? ;D)

פורסם
  • מחבר

לא זה לא למיר, לא חנות מוכרת כרגע,

אבל למה עדיף לחכות?

מה ההבדלים?

פורסם

למה?

כי leadtek יותר איכותית

as simple as that

פורסם

למה?

כי leadtek יותר איכותית

as simple as that

זה לא אמור להיות פורום מקצועי? אם אתה זורק כזאת הצהרה, תסביר את עצמך. אני אמנם לא בעסק של לקנות כרטיס מסך כרגע, אבל הסתקרנתי לשמוע למה חברה עם מוניטין כמו של אסוס נקטלת בלי לחשוב פעמיים.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, בכל מאת האחוזים, בכל אופן, אין צורך בעוד תגובות (אלא אם כן אתם רוצים להסביר באמת),

בגלל שקיבלתי כרגע את ההצעה השנייה שהיא בסביבות ה1600 ש"ח (הכל כלול)- ל

seagate barcuda 40 GB 7200 rpm

leadtek a250td gf 4 ti 4400

אם יש לכם הערות כלשהן אשמח לשמוע

פורסם

איפה גם את הברקודה וגם את ה-4400 של לידטק ב-1600 ?

פורסם
  • מחבר

זה לא שמשנה כרגע, זה מחיר טוב, אני יודע, זה פשוט הנחה מיוחדת, זה לא המחיר הרגיל...

פורסם

:'(

פורסם

ואתה אומר שאתה לא ספאמר. >:(

פורסם
  • מחבר

צודק,

בכל אופן, ככה, אני לא בטוח במאה אחוז לגבי הכ.מסך שאני אקנה, אני פוחד שתהיה בעיה של תאימות (ראו דיון במקביל),

אם ככה, הייתי רוצה ממכם דירוג קטן של החברות המומלצות אחרי Leadtek, הכוונה היא לכרטיסי מסך בעלי צ'יפ GF 4 Ti 4400

דרגו את החברות הבאות- (או שפשוט תמליצו לי על הכי טובה)-

MSI GeForce4 ti 4400

Suma 128 dvi GeForce 4 Ti 4400

Asus v8440 (GeForce 4 Ti 4400

אתם מוזמנים להמליץ על כרטיסים מכל חברה אחרת- (חוץ מגיינוורד, שיקרים מדי ),

מה שכן שהמחיר שלהם בפנדה לא יעלה על 1600

תודה מראש

פורסם

אני לא הייתי קונה שום דבר שרשום עליו ti4400, הצ'יפים האלה הם מאוד בעיתיים, לMSI היית סידרה דפוקה איתם שהיא נאלצה לעשות על REV מסויים שהופץ בחוף המערבי של ארה"ב Recall ולשלוח בחזרה לTaiwan. כמו-כן,nvidia מתכננת להעלים את הצ'יפ הזה מהשוק ולהשאר רק עם ה4200 וה4600, כי ה4400 הם צ'יפים בעיתיים מדי.

פורסם

דרך אגב ההנחה היא לא כזאת גדולה..... :-\

פורסם

אני לא הייתי קונה שום דבר שרשום עליו ti4400, הצ'יפים האלה הם מאוד בעיתיים, לMSI היית סידרה דפוקה איתם שהיא נאלצה לעשות על REV מסויים שהופץ בחוף המערבי של ארה"ב Recall ולשלוח בחזרה לTaiwan. כמו-כן,nvidia מתכננת להעלים את הצ'יפ הזה מהשוק ולהשאר רק עם ה4200 וה4600, כי ה4400 הם צ'יפים בעיתיים מדי.

לפי הבנתי לא כי הם בעייתים מדי , אלא כדי ליצור פיתרון אחר , 4200 לשוק התחתון , 4600 לבינוני ו NV30 לגבוה .

תבהיר את עצמך שהיא דפוקה מבחינת ה recall ולא מבחינת ביצועים....

פורסם

לא, אין סיכוי. nVIDIA הולכת להפוך את הג'יפורס 4 לכרטיסים לשוק הנמוך.. ה-NV30 יכנס גם לשוק הבינוני וגם לגבוה. אני לא רואה את ה-Ti4600 מתחרה ב-Radeon9500 בהצלחה בשום סיכוי שבעולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים