עבור לתוכן

שאלה בקשר לאוזניות grado sr80

Featured Replies

פורסם

רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות,

אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים..

זה קורה לעוד מישהו?

נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן!

מה עושים?? :s07:

פורסם

א. כל האוזניות מתישות עקב העובדה שאין מעבר של צליל בין הערוץ השמאלי לימני. במצב רגיל אתה שומע הדים חוזרים וכדומה, האוזן מתעייפת מכך מהר הרבה יותר. ככל שתשמע שירים עם הפרדה גבוהה יותר בין הערוצים הדבר יהיה ברור יותר.

ב. ה-GRADO הן אומנם אוזניות מצוינות, אך כמו ציוד אמריקאי מסורתי הוא סובל מבאס מוגזם, וטרבל לא "רך" מספיק. ציוד בעל אופי צליל כזה אצל רוב האנשים גורם לעייפות מואצת מהאזנה. קרה לי פעמים רבות ששמעתי ציוד שבהתחלה נשמע מאוד מרשים (דבר שהיום אני נזהר ממנו מאוד), אך לאחר האזנה ממושכת יותר של כשבוע-שבועיים אתה מבין שהצליל הזה הוא מלאכותי ולא מאוזן ולא מדויק, והוא מתיש את האוזן. ד"א, זה קרה לי בציוד יקר בהרבה הרבה יותצר, כך שברמות האילו צריך להיזהר מזה כפליים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אותך.. :-\

כלכך הרבה ממליצים עליהן.. אף אחד לא מרגיש?

פורסם

מרגישים, אבל כפי שכבר הסברתי זה תלוי במוזיקה ששומעים, באוזן שלך ובעד כמה אתה רגיש לזה ומיומן בנושא. סביר להניח שעם הזמן הדבר יהיה פחות מציק, כמו גם החלפת ציוד במידה ותהייה תוכל לשנות הרבה מאוד. מגבר נחמד בין המקור לאוזניות יוכל לשנות את הדברים לגמרי (כדאי לבדוק עם הדגם המדובר).

Anatoli.

פורסם

לפי דעתי הן פשוט יותר מדי כבדות לאוזניים ,

גם אני לא יכולתי לשמוע אותם יותר משעה וחצי שעתיים ברציפות ,

בסופו של דבר או שהתרגלתי , או שלמדתי להניח אותם בצורה הנכונה , כבר אין לי בעיה להאזין למוזיקה שעות ארוכות .

זה בעיה די ידועה עם הדגם הספיצפי הזה ( ועם הדגמים היותר מתקדמים של הגרדו כמו הRS1 שבא עם אותם פדים ) .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים