פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אנא עזרתכם במארז טוב שיהיה מרווח מספיק עם איוורור טוב ואם אפשר גם עם ספק טוב שידע להחזיק מערכת טובה למשחקים.תקציב בסביבות 600 ש"ח .
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר איזה מערכת בדיוק הספק צריך להריץ?מעבד AMD64 Bit זיכרון 1GBכרטיס מסך Ati X800Gtבגדול
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר ה-ANTEC SLK3700BQE יהיה מארז מעולה בשבילך שכולל ספק כוח מבית אנטק.האם הספק הינו ב ver 2.0 ?איך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ?Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Case
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים האם הספק הינו ב ver 2.0 ?לאאיך המארז ויותר חשוב איך הספק כח שלו האם הוא מ ver 2.0 ?Thermaltake VB1400BNSI SOPRANO + 400W Caseכן אבל הוא פחות טוב מה Antec למעלה
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר הייתי היום ב Logic והמליצו לי על המארז הזה כמו כן אמרו לי שהספק שלו דיי טוב רציתי לשאול אותכם ?Supertalent CA-859SV Silver `X-BLADE` 450W Case
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים שאני אבין, אתה מתייחס בכלל להמלצות שנותנים לך כאן? בשביל מה ללכת סחור סחור?.. קיבלת המלצה למארז טוב עם ספק טוב בשביל התקציב שלך, מה עוד אתה מחפש? המארז עם הספק ה"טוב" שלוג'יק המליצו לך נחמד, רק חבל שהספק הוא ג'נרי :
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר שאני אבין, אתה מתייחס בכלל להמלצות שנותנים לך כאן? בשביל מה ללכת סחור סחור?.. קיבלת המלצה למארז טוב עם ספק טוב בשביל התקציב שלך, מה עוד אתה מחפש? המארז עם הספק ה"טוב" שלוג'יק המליצו לך נחמד, רק חבל שהספק הוא ג'נרי : אז רק שתבין אני מתיחס ברצינות רבה להמלצות כאן ולכן גם התקציב שאיתו התחלתי לשם קניית מחשב חדש עלה בצורה משמעותית. אני מודה לאלו שעוזרים וממלצים פשוט רציתי לדעת איך המארז שהמליצו עליו .
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים מחבר עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ?אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית .נ.ב.האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.