פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft )חשבתי על זה של מיקרוסופט-http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה- לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ? תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה.חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו)האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות?אשמח לעזרה ממבינים.
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אם אתה יכול ללכת לחנות ולנסות אז קח את מה שנוח לך אם לא אז קח את ה510את הכפתורים שלו אפשר לתכנת בדריברים אם אני לא טועה
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים כמו שאמרו מעליי בעיקרון 510 עכבר פצצה מאוד מאוד נוח עם תוכל לבדוק את שניהם זה אחלה אם לאכך את ה MX510
פורסם 2005 באוגוסט 2820 שנים מחבר אני לאר משחק משחקים בכלל, מה שרובכם עושים, אז מהבחינה הזו ,זו ממש לא פונקציה לבחירה.אני רוצה שיהיה לי נוח בעבודה רציפה ליד, כי כבר יש לי כאבים, וגם כפתור הגלגול ימינה ושמאלה שימושי אך השאלה אם הוא ניתן לתכנות בתוכנות אחרות כמו פוטו שופ או פרמייר, ולא רק באקספלורר של מיקורוסופט... על זה לא הצלחתי להשיג מידע...
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים יש לי את העכבר המדובר (IntelliMouse Explorer). מעבודה של כמה ימים איתו אני יכול להעיד שהוא נוח מאוד בעבודה ממושכת, אם כי אני מאמין שאני לא נמצא מול המחשב אותה כמות שעות כמוך - בוודאי הרבה פחות.לגביי הTILT לצדדים: זוהי בעצם פעולת SCROLL לכל דבר רק הצידה. זה עובד בכל תוכנה ובכל חלון, ונעשה שימושי במיוחד כאשר אתה מעוניין לגלול את המסך לצדדים. התוכנה שמגיעה עם העכבר היא ה-IntelliPoint 5.2 שאת הגרסה הקודמת שלה אתה וודאי מכיר מהעכבר הנוכחי שלך.זהו נראה לי.שאלות ועניינים - אני פה.
פורסם 2005 באוגוסט 2920 שנים mx 510 ממש אבל ממש לא עכבר למשחקים בלבד, הוא עכבר נוח לכל דבר ודבר, אמא שלי משתמשת בו (או לפחות השתמשה כשהייתי בוינדוס) ואני נהנה ממנו מכל רגע ורגע, עכבר תענוג
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים יש לי את ה Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0והוא ממש נוח לטעמי ואל תתרגש מזה שהוא אלחוטי הוא מחזיק קרוב לחצי שנה של עבודה אינטנסיבית ביותר אז זה לא יוצר בעיה כל שהיא
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים מחבר 1. מעבודה של כמה ימים איתו אני יכול להעיד שהוא נוח מאוד בעבודה ממושכת, אם כי אני מאמין שאני לא נמצא מול המחשב אותה כמות שעות כמוך - בוודאי הרבה פחות.2. לגביי הTILT לצדדים: זוהי בעצם פעולת SCROLL לכל דבר רק הצידה. זה עובד בכל תוכנה ובכל חלון, ונעשה שימושי במיוחד כאשר אתה מעוניין לגלול את המסך לצדדים. 1. יום ממוצע שלי הוא 8-9 שעות. יש מצבים רבים ששאני יושב גם 13 שעות לערוך...2. זה מה שרציתי לדעת- אם הוא באמת עובד לא רק בEXPLORER של מיקרוסופט.אם למשל אני עובד עם פוטו שופ/פרמייר הגלילה לתדדים תיהיה ותעבוד...? זו פונקציה חשובה לי מאוד מאוד וזו פעולה דיי מכריעה בשבילי אם לרכוש אותו, כי זה יעזור לי מאוד...תודהיש לי את ה Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0והוא ממש נוח לטעמי ואל תתרגש מזה שהוא אלחוטי הוא מחזיק קרוב לחצי שנה של עבודה אינטנסיבית ביותר אז זה לא יוצר בעיה כל שהיאאני לא מעוניין באלחוטי מסיבה אחת- אני בחדר עריכה עם 3 מערכות עריכה(מחשבים), ועוד מיקסרים ווידאו, ועוברים לי פה יותר מ 120 חוטים ! (כמובן באזיקונים)כך שחוט עכבר לא מפריע לי.אני חושש מחוסר דיוק או הפרעות ולכן אני לא חושב על אלחוטי כלל...תודה
פורסם 2005 באוגוסט 3020 שנים אחרי התקנת הדריברים של העכברים הוא המחשב מתייחס לTILT כמו כל גלילה רגילה לצדדים אז כן זה אמור לעבוד בכל תוכנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.