עבור לתוכן

רוצה לרכוש עכבר של מיקרוסופט,אבל עדין לא הבנתי כמה דברים,עזרה ממבינים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לרכוש עכבר חדש,חוטי בלבד כי אני עובד המון שעות וכבר מרגיש כאבים ביד. (כרגע עובד עם אופטי,חוטי של מיקרוסופט -Optical Intelli Microsoft )

חשבתי על זה של מיקרוסופט-

http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=29517

עשיתי חיפוש לגביו ולא מצאתי תשובה-

לא הבנתי משהו- ה TILT שיש לצדדים, ניתן לזוז איתו רק באקספלורר או גם בתוכנות אחרות כמו "פוטו שופ" ?

תכונה זו דיי חשובה לי אם ותשפיע על רכישה של עכבר זה.

חשבתי גם על ה 510. מי מהם נוח יותר ליד ממוצעת? (עבודה רצופת שעות מרובות על המחשב,גרפיקה ועריכת וידאו)

האם הכפתורים של ה 510 ניתנים גם לתכנות בפוטו שופ לביצוע פעולות שונות?

אשמח לעזרה ממבינים.

פורסם

אם אתה יכול ללכת לחנות ולנסות אז קח את מה שנוח לך אם לא אז קח את ה510

את הכפתורים שלו אפשר לתכנת בדריברים אם אני לא טועה

פורסם

כמו שאמרו מעליי בעיקרון 510 עכבר פצצה מאוד מאוד נוח עם תוכל לבדוק את שניהם זה אחלה אם לא

כך את ה MX510

פורסם
  • מחבר

אני לאר משחק משחקים בכלל, מה שרובכם עושים, אז מהבחינה הזו ,זו ממש לא פונקציה לבחירה.

אני רוצה שיהיה לי נוח בעבודה רציפה ליד, כי כבר יש לי כאבים, וגם כפתור הגלגול ימינה ושמאלה שימושי אך השאלה אם הוא ניתן לתכנות בתוכנות אחרות כמו

פוטו שופ או פרמייר, ולא רק באקספלורר של מיקורוסופט... על זה לא הצלחתי להשיג מידע...

פורסם

יש לי את העכבר המדובר (IntelliMouse Explorer).

מעבודה של כמה ימים איתו אני יכול להעיד שהוא נוח מאוד בעבודה ממושכת, אם כי אני מאמין שאני לא נמצא מול המחשב אותה כמות שעות כמוך - בוודאי הרבה פחות.

לגביי הTILT לצדדים: זוהי בעצם פעולת SCROLL לכל דבר רק הצידה. זה עובד בכל תוכנה ובכל חלון, ונעשה שימושי במיוחד כאשר אתה מעוניין לגלול את המסך לצדדים. התוכנה שמגיעה עם העכבר היא ה-IntelliPoint 5.2 שאת הגרסה הקודמת שלה אתה וודאי מכיר מהעכבר הנוכחי שלך.

זהו נראה לי.

שאלות ועניינים - אני פה.

פורסם

mx 510 ממש אבל ממש לא עכבר למשחקים בלבד, הוא עכבר נוח לכל דבר ודבר, אמא שלי משתמשת בו (או לפחות השתמשה כשהייתי בוינדוס) ואני נהנה ממנו מכל רגע ורגע, עכבר תענוג

פורסם

יש לי את ה

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0

והוא ממש נוח לטעמי ואל תתרגש מזה שהוא אלחוטי הוא מחזיק קרוב לחצי שנה של עבודה אינטנסיבית ביותר אז זה לא יוצר בעיה כל שהיא

פורסם
  • מחבר

1. מעבודה של כמה ימים איתו אני יכול להעיד שהוא נוח מאוד בעבודה ממושכת, אם כי אני מאמין שאני לא נמצא מול המחשב אותה כמות שעות כמוך - בוודאי הרבה פחות.

2. לגביי הTILT לצדדים: זוהי בעצם פעולת SCROLL לכל דבר רק הצידה. זה עובד בכל תוכנה ובכל חלון, ונעשה שימושי במיוחד כאשר אתה מעוניין לגלול את המסך לצדדים.

1. יום ממוצע שלי הוא 8-9 שעות. יש מצבים רבים ששאני יושב גם 13 שעות לערוך...

2. זה מה שרציתי לדעת- אם הוא באמת עובד לא רק בEXPLORER של מיקרוסופט.

אם למשל אני עובד עם פוטו שופ/פרמייר הגלילה לתדדים תיהיה ותעבוד...?

זו פונקציה חשובה לי מאוד מאוד וזו פעולה דיי מכריעה בשבילי אם לרכוש אותו, כי זה יעזור לי מאוד...

תודה

יש לי את ה

Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0

והוא ממש נוח לטעמי ואל תתרגש מזה שהוא אלחוטי הוא מחזיק קרוב לחצי שנה של עבודה אינטנסיבית ביותר אז זה לא יוצר בעיה כל שהיא

אני לא מעוניין באלחוטי מסיבה אחת- אני בחדר עריכה עם 3 מערכות עריכה(מחשבים), ועוד מיקסרים ווידאו, ועוברים לי פה יותר מ 120 חוטים ! (כמובן באזיקונים)

כך שחוט עכבר לא מפריע לי.

אני חושש מחוסר דיוק או הפרעות ולכן אני לא חושב על אלחוטי כלל...

תודה

פורסם

אחרי התקנת הדריברים של העכברים הוא המחשב מתייחס לTILT כמו כל גלילה רגילה לצדדים אז כן זה אמור לעבוד בכל תוכנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים