עבור לתוכן

צריך לחבר קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי קירור למעבד Hyper 48 של Coolermaster-

http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=KHC-L91-U2&other_title=KHC-L91-U2Hyper%2048

יש לו יציאה של 4 פינים (לא לא גדול, קטן ממש כמו של 3 פינים) אם אופציה לחבר ל3 פינים, האומנם כאשר מחברים אותו ב3 פינים הוא עובד על 1400rpm לעומת שהוא עם 4 פינים הוא מגיע לרמת עבודה של 3000rpm. זה מוריד מהביצועים של המאורר בערך פי 2 למרות ההיטסינק המטורף הוא שומר על קירור מצויין אבל עדיין יכול להכיע ליכולות טובות יותר בזמן עומס.

עכשיו הלוח שלי והשליטה על המאוררים שלי (Coolermaster Aerogate II) - הם תומכים רק ב3 שמאפשר לי להניע את הקירור על 1400RPM בלבד.

יותר חשוב לי שהמאורר יפיק את המקסימום שלו מאשר שליטה עליו ככה שאם יש אפשרות לחבר אותו ל4pin רגיל של ספק כוח זה יהיה מצויין- יש אפשרות ואם כן איזה כבלים?..

חוצמזה אם קיימת אפשרות של לחבר 3 מהפינים באופן רגיל למאריך של 3 פינים ולחבר אותו לשליטה של המאוררים, ואילו הפין האחרון שנשאר בודד לחבר אותו למרכז כוח שונה כמו ללוח אם או לספק בצורה ישירות - כמובן ע"י לחבר אותו לחיבור שונה כמו מאריך נוסף של 3pin או 4pin רגיל לספק כוח.

או לפצל את הכבל של ה4 ראשים ל2 יציאות שונות לחבר פעמיים לשל 3 יציאות?

או שיש אפשרות לקחת מה4 כבלים 2 מהם ולאחד אותם שיהיה בסוף 3?

בכל מקרה אם יש אפשרות לחבר את המאורר בצורה של 4 פינים כדי שאוכל להפיק ממנו את המקסימום מהיכולת?

תודה מראש, אלעד

פורסם
  • מחבר

הקפצה חברה זה די דחוף..

פורסם

זה לא צ'אט פה!

תקרא מיד את חוקי הפורום.

בפעם הבאה שתקפיץ, הדיון שלך ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים