פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים יש לי128MB זיכרון ואני רוצה להגדיל אותומחשב: INTEL CELERON 1200 MHZAMI 6.27.10מה אתם ממליצים לי?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר לא מחשב חדש.יש לי תוכנות גראפיקה,בניית אתרים,צריבה, קריאטיב לנגן MP3 ועוד מלא תוכנות כבדות
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים תוכנות כבדות על סלרון 1200 ו128 מגה זיכרון?תהיה לי בריא.... אם אתה רוצה להוסיף זיכרון אז תוסיףאני ממליץ לך על סטיק של חצי גיגה או גיגה... מה שמאפשר התקציב.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר לא הבנתיאתה מתכוון שהמחשב שלי חלש או חזקכי אני לא מבין במחשביםנ.ב.מכיר את הלהקה הזאת.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר הקטע שאני מקבל הרבה פעמים הודעה שמזהירה אותי מחוסר זיכרון.לוח אמ שלי זה:gvtxeאיזה סוג של זכרון כדאי?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הוא מתכוון שהמחשב שלך חלשואני לא יודע אם עוד זיכרון יעזור בהרבה.....אבל אני לא ממש מבין בזה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים שלום. איזה יסומים כבדים כבר אפשר להריץ על מחשב כזה לי יש INTEL 1.6GHZ 256K 256RAM DDR ומהחשב שלי נחשב לישן, בכלליות ואני לא יכול להריץ שום דבר באמת כבד... אפילו באנטי ויורסים וFIREWALL אני משתמש במשהו קליל בכדי לא להכביד על המחשב, אני במקומך הייתי חושב על קנית מחשב חדש, גם אם תוסיף זיכרון זה לא יתן לך הרבה אם מעבד כמו שלך ואנ משער שגם כרטיס המסך די ישן, וגם אם תוסיף זיכרון וזה יתן קצת עכשיו אז עוד שנה שנתיים אתה משמש לא תוכל לעשות עם זה הרבה, בקושי אפשר להריץ GTA2 עם מחשב כזה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים הקטע שאני מקבל הרבה פעמים הודעה שמזהירה אותי מחוסר זיכרון.לוח אמ שלי זה:gvtxeאיזה סוג של זכרון כדאי?הלוח שלך מתאים לזכרונות DDR בכלל? אם הוא מתאים לSDRAM בלבד אז לא הייתי ממליץ לך לקנות כאלה אם בכלל תמצא בחנויותלרוב זה קשה ולא משתלם לשדרג מחשבים כלכך ישניםאתה יכול לקנות מעבד, לוח אם וזיכרון חדשים במחיר סביר ולהפוך את המחשב לחזק בהרבה
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים שלום. היום לקנות עוד סאט של 128MB זיכרון יעלה לך כמעט כמו לקנות 256 סטא נוסף זה ממש לא שווה, חוץ מן העובדה שהיום חלקים למחשב ממש ישנים לפעמים עולים כמו חדשים ונתקלתי במקרים שחלקים ישנים ופחות שויים עולים יותר בגלל שכבר לא מייצרים אותם אז מחירים מתיקר אולי בגלל המחסור בהם זה הופך אותם "למצרך יקר" בכול אופן אם אתה רוצה לבדוק איזה סוג זיכרון יש לך SDRAM או DDR מוריד תוכנה בשם EVERST דרך גוגל תוכנה חינמית לא עולה כסף גירסת הHOME לפחות נכנס MOTHERBOARD>SPD>MEMORY TYPE אם רשום לך רק SDRAM זה זה SDRAM או רשום DDR SDRAM זה DDR בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.