עבור לתוכן

קניתי סוף סוף ספק איך הוא ?

Featured Replies

פורסם

קניתי את הספק הבא : נערךךךך !!!

TAGAN 2FORCE TG430-U22 430Watt Active PFC

ב595 ש'ח לפני משלוח

www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_1374&products_id=10238

האם הוא טוב יותר מהאנרמקס 420 או 430      ATX2.0  ????

ועוד שאלה

האם הוא יתאימם למערכת הנוכחית שלי עד שאני ישדרג [בקרובב]

AMD ATHLON XP 2600

MSI NFORCE 2 ULTRA חח אין לי כוח לפרט את הדגם המדוייק אבל זה לא רלוונטי אני חושב

MAXTOR 80 GIGA SATA 8 MB

MSI FX5700VTD 128 MB 128BIT

LG FLATRON 1730S LCD

2X256 400 MHZ

• תגובות 41
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה צריך ספק 350 של חברה איכותית.כמה כסף יש לך לספק?

פורסם
  • מחבר

אתה צריך ספק 350 של חברה איכותית.כמה כסף יש לך לספק?

שמע בעקירון יש לי 3500 שבהם אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך המעבד והלוח שציינתי למעלה וזה יוצא כבר חריגה של איזה 200 שקל

תמבין אז בגלל זה אין ממש תקציב לספק יש לך רעיונות אולי ?

פורסם

ספק 350W של חברה לא מוכרת לא יהיה טוב.

רצוי ספק 24 פינים ובתקן ATX 2.0 (מה שאומר איזה 400 ש"ח לפחות).

לדעתי, תרד במעבד ל-Venice 3000, ההבדל הוא רק 200mhz, וכמעט כל ווניס מצליח לעשות אוברקלוק לפחות ל-2.5Ghz בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

ספק 350W של חברה לא מוכרת לא יהיה טוב.

רצוי ספק 24 פינים ובתקן ATX 2.0 (מה שאומר איזה 400 ש"ח לפחות).

לדעתי, תרד במעבד ל-Venice 3000, ההבדל הוא רק 200mhz, וכמעט כל ווניס מצליח לעשות אוברקלוק לפחות ל-2.5Ghz בכל מקרה.

אתה בטוח !?!? כי כתוב באתר שהכרטיס צריך 350 וגם לנעבד זה מספיק כי אני ממש לא מתכוון לעשות אוברקלוק לכלום חוץ מזה זה לא 200 מגה הרץ הרי כל הסיפור של AMD 3200 הוא 2 גיגה הרץ שזה לא הרבה ואני לא מתכוון לרדת מתחת לזה

פורסם

כן כתוב 350W, אבל מתכוונים לאחד מחברה טובה ולא "אחד לא יודע של מי אפילו קיבלתי אותו לפני שנה".

היית אומר שיש לך 350W של אנרמקס או Antec יכול להיות שזה היה מספיק, אבל סביר להניח שיש לך את הזבל של הזבל.

העניין שגם הכרטיס הזה צורך חשמל ישירות מחריץ ה-PCI-Express, ואם אין לך ספק 24 פינים בתקן ATX 2.0 שתומך בזה (או עם 12V ממש חזק) לא בטוח שהוא יעמוד במשימה.

לחלק מן הכרטיסים יש חיבור 6-Pin עליהם ומקבלים מתאם למולקס 4 פינים רגיל כדי לחבר ישירות לספק כח כמו בימי ה-AGP.. תחפש ביקורות על ה-Club3D או איזה כרטיס שלא תקנה אם יש לו את החיבור. ל-Powercolor לדוגמא אני יודע שיש אותו, ונראה לי שבמקרה כזה לא חייבים ATX 2.0 (למרות שעדיין מומלץ).

ההבדל בין AMD 3000 ל-3200 הוא כל כך מזערי ואתה לא תרגיש אותו בכלל. מה גם שכל כך פשוט לעשות אוברקלוק ולהגיע לאותם ביצועים ואפילו מעבר אם תרצה בעתיד.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה רבה

אפשר לקבל לינקים לספקים שיעשו את העבודה !? בבקשה כמה שיותר זול ומפנדס

פורסם
  • מחבר

האם הספקים האלו יספיקו?

Thermaltake 400Watt XP480 2 Fans

225 שח

CoolerMaster eXtreme Power 380Watt

250 שח

SWEEX Power Supply 350 Watt Gold

182 שח

HEC 400LDT PSU

301 שח

CoolerMaster eXtreme Power 430Watt

300 שח

ומה מהם עדיף ??

פורסם

הממ אף אחד מהם לא תומך בתקן ATX 2.0..

היחידי שראיתי שלא עולה "הון" זה האנרמקס Noistaker 2.0 Series, אבל נראה לי שפנדה הפסיקו לעבוד עם היבואן של אנרמקס.

בלוג'יק לדוגמא אפשר למצוא את ספק ה-420W שלהם סביבות ה-430 ש"ח נדמה לי.

כן ראיתי בפנדה ספק של TT ב-360 ש"ח שמגיע עם חיבור PCI-Express, אבל לפי המתחים הוא לא ATX 2.0, ולא נראה לי ש-18A על ה-12V מספיק למערכת כזו.

האנמרקס לשם השוואה, מגיע עם שני קווי 12V של 18A כל אחד.

פורסם
  • מחבר

הממ אף אחד מהם לא תומך בתקן ATX 2.0..

היחידי שראיתי שלא עולה "הון" זה האנרמקס Noistaker 2.0 Series, אבל נראה לי שפנדה הפסיקו לעבוד עם היבואן של אנרמקס.

בלוג'יק לדוגמא אפשר למצוא את ספק ה-420W שלהם סביבות ה-430 ש"ח נדמה לי.

כן ראיתי בפנדה ספק של TT ב-360 ש"ח שמגיע עם חיבור PCI-Express, אבל לפי המתחים הוא לא ATX 2.0, ולא נראה לי ש-18A על ה-12V מספיק למערכת כזו.

האנמרקס לשם השוואה, מגיע עם שני קווי 12V של 18A כל אחד.

חח גבר תודה רבה אני מצטער שאני משגע אותך אבללל אני לא חייב שהספק יתמוך ATX2.0 והשאלה שלי היא האם אחד הספקים שהצעתי פשוט יעשה את העבודה ?

פורסם

נראה לי שה-HEC הכי טוב... ובכלל, למה תמיד מציעים פה את הספקים היקרים האלה של ENERMAX?? כשיש ספקים איכותיים של HEC בהרבה פחות כסף

פורסם

הספק של HEC שהוא הציע לא משהו, ו-HEC הם רמה אחת מתחת (הם לא גרועים או משהו, הם פשוט לא באותה רמה).

כשאתה מדבר על מפרט עם כרטיס מסך High-End ב-PCI-Express אתה צריך תמיכה ב-ATX 2.0. (או כמו שציינתי שלכרטיס יהיה חיבור 6 פינים ולחבר איתו ישירות לספק כח כמו שהיו עושים עם ה-Radeon9800), ואז פשוט צריך שיהיה ליין 12V חזק.. ו-18A כמו שיש ברוב הספקים הזולים זה לא כזה חזק. באנמרקס המדובר לשם להשוואה יש 29A משולב.

פורסם

ברוב הספקים הרגילים הפשוטים הג'נריים יש אולי 16A על ה 12V

ראיתי גם כמה וכמה כאלה עם 14A

ספק זה דבר חשוב במחשב

וזה דבר שצריך להשקיע בו

במיוחד במערכת עם X800XL

פורסם
  • מחבר

טוב תודה רבה עזרתם לי מאוד אני אלך על הספק שהצעתם לי

פורסם
  • מחבר

חברה תראו אני ממש לא מבין בספקים אבל כמו שציינתי אין לי הרבה כסף

ואני רוצה לדעת האם הספק הזה יתאים ?

Thermaltake 430Watt W00069 PFC 

360 ש'ח בפנדס

נכנסתי לאתר יצרן ועושה רושם שהוא נחמד

www.tr2tt.com/products/psu/w006970/w006970.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים