פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים פרוסאונד זה סתם עוד נגן ג'נרי כמו שיש לכולםעדיף לקחת סאנדיסק (למרות שהפרוסאונד פי 2 יותר זול)אני יודע שהDAP מתחבר עם כבל USB ויש לו MINI USB בנגן עצמוזה לא USB ישיר זה עדיין עם כבל
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים פרוסאונד זה סתם עוד נגן ג'נרי כמו שיש לכולםעדיף לקחת סאנדיסק (למרות שהפרוסאונד פי 2 יותר זול)אני יודע שהDAP מתחבר עם כבל USB ויש לו MINI USB בנגן עצמוזה לא USB ישיר זה עדיין עם כבלאגב, clubin הוא ג'נרי?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים כןיותר טוב מפרוסאונד ואלה אבל ג'נרידווקא נראה לי הם משתווים לסאנדיסק מבחינת איכות הסאונד
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אולי אבל אני בספקתחפש באינטרנט אולי יש השוואה ביניהם ראש בראש אבל אני בספק אם תמצא
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אולי אבל אני בספקתחפש באינטרנט אולי יש השוואה ביניהם ראש בראש אבל אני בספק אם תמצאאין מצב שיש, חיפשתי מידע על clubin ואין עליהם שום דבר.........ממה ששמעתי אני ממש מופתע מהאיכות של הclubin שיש אצלי, הוא בהחלט משתווה לסאן דיסק, גם מבחינת נוחות, וגם סוללה נטענת (16 שעות), מה ההספק של הסאנדיסק?
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים הסוללות בסאנדיסק רגילות ולא נטענותלדעתי זה עדיף כי אם נגמר אפשר להחליףאבל זה בזבוז רציני של כסף.....
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר למה התבלבלת? אוקיי אחי תודה רבה רבה!!! אני אלך על הSANSA!! אגב, הDAP מתחבר עם מעביר קטנצ'יק כזה תודה :xyxthumbs: פרוסאונד זה סתם עוד נגן ג'נרי כמו שיש לכולם עדיף לקחת סאנדיסק (למרות שהפרוסאונד פי 2 יותר זול) אני יודע שהDAP מתחבר עם כבל USB ויש לו MINI USB בנגן עצמו זה לא USB ישיר זה עדיין עם כבל כניראה שראיתי נגן אחר שמתחבר בצורה שתארתי וחשבתי שזה הDAP.. לא חשוב..
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אגב, אתם מודעים לעובדה שיש גם סוללות AAA נטענות נכון?מה זאת אומרת ??? ברור ....למה שלא יהיו יש לי של GP
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.