פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אין בעד מהאבל מה החלטת?אני הייתי הולך על הclubin נראה לי ברמה של הסאנדיסק ואפילו יותר, מה שטוב בו זה שאם תשים אותו על פול ווליום לא יהיה אפילו עיוות אחד (מקסימום תחליף אוזניות אתה תתפלא מהאיכות, כופל את הסינים האלה) ויש לו גם סוללה נטענת, והכי נחמד מסך oled שהרבה יותר קריא ממסך רגיל עם הצבעים המתחלפים
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר אני כניראה אלך על הSANSA ביגלל האופציה לכרטיס הרחבה..למרות שיותר אהבתי את הצורה של הסנדיסק.. הצורה של הSANSA יותר יפה אבל לנגן שישמש אותי ליום יום הייתי רוצה צורה כמו של הסנדיסק..
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר בעע איזה ביעוס =\כבר חשבתי הSANSA הזה משהו משהו..אני מסתכל על הביקורות שלו לעומת הDAPורואה 2 חסרונות..1. אין לו הקלטה2. הוא לא תומך בתיקיות (שאני חושב שזה מה שיגרום לי לא לקחת אותו =\)
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר חח לא חשבתי אחרת.. וואי איזה בעסה אבל עם הSANSA.. נגן חמוד רצח עם הכרטיס הרחבה והכל והתיקיות דופקות הכל =\טוב יאללה לא נורא.. תודה רבה אחי!! עזרת הרבה!!
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אתה אומר שכדאי לוותר על התיקיות ולקחת אותו? יש לך מושג איך הSANSA מתחבר למחשב? כבל או חיבור על המכשיר? הבנתי לפי הביקורות שהDAP הרבה יותר נוח וקל לשימוש.. בכל אופן.. קראתי את הביקורות.. אף פעם לא היה לי נגן MP3.. אם תוכל תגיד לי אם כדאי לוותר על התיקיות בשביל הSANSA כי באמת חבל להפסיד נגן כזה אם זה לא באמת משמעותי.. תודה
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים אם זה היה נגן HD עם 5 ג'יגה ומעלה אז א י אפשר בלי תיקיותאבל בנגן של 512 אפשר להסתדר בלי תיקיות כי יכנסו לך 120 שירים בערךואם תקנה בעתיד כרטיס אז גם הוא יהיה כמו תיקיהאני דווקא לא כל כך אהבתי את השליטה על הDAP הממשק לא נוחברור שהSANSA מתחבר עם כבלהוא מרובע יענו רואים שאין לו חיבור USB ישיר למחשבגם הDAP מתחבר עם כבל ולא USB ישירהייתי מציע לך בכל זאת לקחת את הSANSA
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים מחבר אוקיי אחי תודה רבה רבה!!! אני אלך על הSANSA!! אגב, הDAP מתחבר עם מעביר קטנצ'יק כזה תודה :xyxthumbs:
פורסם 2005 באוגוסט 2320 שנים לאאאאאאאאאאאא חכה יש מבצע בקרביץמי שקונה ב1000 שקל ומעלה דברים לבית ספר מקבל נגן של גיגה ב200 שקל! של prosound אני חושבפשוט תעמוד לי הקופה ואני בטוח שתוך זמן קצר מישהו יקנה ב1000 ולא יתעניין בנגן!בתקופה הזאת מפוצץ אנשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.