פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים שלום לכם, התקנתי אצלי BulletProof FTP Server ואצל חבר שלי יש SMARTFTP CLIENT. איך אני יכול לגרום לו להתחבר לשרת שלי ולראות את הקבצים? תודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר אתה צריך להגדיר הרשאה עם שם משתמש וססמא שתיתן לוותתן לו גם את ה-IP שלךהגדרתי הרשאה ב-USER ACCOUNT וזה לא עובד... את ה-IP שלי הוא מכניס בשדה של ה-SERVER, נכון?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אתה מאחורי FIREWALL או ROUTER אולי ? אם כן אתה צריך להפעיל PASSIVE SUPPORT ולתת שם את ה IP שלך באינטרנט...וכן, אתה פותח SERVER והוא מתחבר לשם... אני ממליץ על התוכנה FILEZILLA כ FTP CLIENT טוב.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר אתה מאחורי FIREWALL או ROUTER אולי ? אם כן אתה צריך להפעיל PASSIVE SUPPORT ולתת שם את ה IP שלך באינטרנט...וכן, אתה פותח SERVER והוא מתחבר לשם... אני ממליץ על התוכנה FILEZILLA כ FTP CLIENT טוב.לא הבנתי כ"כ. כן, אני מאחורי FIREWALL של ה-SP2, ואיפה אני מפעיל את ה- PASSIVE SUPPORT הזה?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אם אפשרת את ה BPFTP לעבוד אחרי ה FIREWALL אז לא צריך להיות בעיה, אבל בכל מקרה:SETUP->MAIN->PASSIVE MODEתעשה ENABLE ותכתוב את ה IP של החיבור שלך (ותגדיר את הפורטים)..אבל שוב, אם זה רק ה FW של SP2 ואתה מחובר ישירות מהמחשב אז אתה צריך רק לאפשר לו לעבוד וזהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.