פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר:windows root system32\ntoskrnl.exe.please re-install a copy ot the above file.מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב???תודה ...
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר התקנתי ווינדוס על ההארדיסק השני שלי ובינתיים ניתקתי את ההארדיסק sata שעליו היה הווינדוס הקודם שלא עלהעכשיו יש לי ווינדוס והוא עולה טוב אבל כשאני מחבר את ההרדיסק sata הווינדוס בא לעלות ואז נופל מה הבעיה שלו???
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אסור להקפיץ, למרות שאני רואה שזה די דחוף לך ועבר יום אבל יש חוקים... מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס ל Repair כמו שאמרו מעלי ושם להעתיק את הקובץ הטוב מהדיסק אל התיקיה שבה הקובץ הפגום. חפש בדיסק של הווינדוס את ntoskrnl.exe ותעתיק אותו לכאן c:\"windows dir"\system32\ntoskrnl.exe אני מאמין שאפילו אם תיקח ממקום אחר את הקובץ הזה (מחשב אחר או אינטרנט) זה יעבוד לך. מקווה שאתה יודע להעתיק דברים בדוס, אני לא . בהצלחה.
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים מחבר גם אני לא אבל הבעיה שלי קצת אחרת עכשיויש לי ווינדוס בהארדיסק הרגיל וכשאני מחבר את הsata הווינדוס לא עולה לי
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אתה מתכוון שאתה רוצה להפעיל את המחשב מהארד דיסק שבו יש windowns שפועל?אז תשנה את ה primary boot device בהגדרות ה boot שבביוס אל הארד דיסק שבו אתה רוצה להפעיל ממנו את המחשב.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים מחבר אני יודע כשהווידוס שבהארד דיסק הרגיל בא לעלות כשsata מחובר הווינדוס נופלכשמנתקים הוא עולה רגילנראה כאילו יש בעיה בהארדיסק הסאתה מזה יכול להיות???
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים זה לא נראה לי בגלל זה... פשוט תתקין את הווינדוס מחדש, יכול להיות שאין ברירה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.