עבור לתוכן

האם שיצא הפנטיום החדש יצא גם מעבדים חדשים ?

Featured Replies

פורסם

אמרו לי שב2006 יצא פנטיום חדש עם windwos viasta

ואיתם יצאו מעבדים חדשים (דגמים)

האם זה נכון?

ואם תוכלו לתת לי עוד מידע על הפנטיום החדש שיצא ....

[move]תודה לעוזרים :yelclap: [/move]

פורסם

נוב חמוד.... סתם סתם

אני מבין שאתה לא ממש יודע מה זה פנטיום.

אז ככה: פנטיום היא סדרה של מעבדים שמיוצרים ע"י אינטל.

"פנטיום" הוא לא איזה רכיב מסתורי, או טכנולוגיה שמשפרים אותה........... כי נראה לי שבזה התבלבלת.

בקיצור..... פנטיום 5 כנראה לא יצא ואינטל כנראה תכתוב משהו כמו פנטיום אקסקליבר........ כאילו לא יהיה פנטיום 5. (וטוב שכך)

אגב, אינטל מוציאה כל הזמן מעבדים חדשים. גם היום

פורסם

לא אקסקליבר - קונרו - CONROE

פותח התראד, אתה מתבלבל בין מערכת הפעלה של המחשב (Windows 95, 98, 2000, ME, XP, Vista, Linux, Mac OS X וחבריהם) לרכיב מחשב הנקרא מעבד (Pentium 1-4, Celeron, Sempron, Athlon וחבריהם (הרשימה ארוכה))

מעבד הינו רכיב חומרתי (ממשי, בנבכי הקופסה עליה יש את כפתוך ההפעלה) כמו כרטיס מסך כרטיס קול כרטיס רשת וחבריהם, בעוד שמערכת הפעלה היא רכיב תוכנתי, וירטואלי, שבין השאר מטפל בבקרת החומרה תעבורת המידע וכו'.

פורסם
  • מחבר

!La HoNda! נבו בשבילך.

ואמרו לי שיצא איזה פנטיום כזה אלחוטי...

"בלוטות"

פורסם

בתחילת 2006 אינטל תוציא מעבדים חדשים (כפולי ליבה מבוססים על פנטיום M )

פורסם

!La HoNda! נבו בשבילך.

ואמרו לי שיצא איזה פנטיום כזה אלחוטי...

"בלוטות"

טוב לגבי "הפנטיום החדש" כבר ענו לך.

אין דבר כזה פנטיום אלחוטי....

הבלוטות' הוא פרוטוקול תקשורת אלחוטית בין 2 מכשירים (או ויתר) למרחקים קצרים יחסית.

פורסם

יש חברה שנקראת אינטל החברה מייצרת מעבדים..(מה זה מעבד תעשה חיפוש באתר ותבין לבד.)

יש לה סדרה של מעבדים שנקראת פנטיום ככל שהמעבדים מתקדמים כך הסידרה גדלה הכוונה

המעבדים הישנים והחלשים ביותר של אינטל הם הפנטיום 1 המעט חדשים הם הפנטיום 2 הסדרה הקודמת נקראת הפנטיום 3 הסדרה "החדשה" נקראת פנטיום 4.

פנטיום אחד פועל במהירות של עד 166 מגה"ז, 2 פועל עד 450 מגה"ז, 3 פועל עד 1000-1200, 4 פועל מ1500 עד 3800 מגה"ז לאחרונה נכנסו מעבדי כפולי ליבה שהם בעצם שני מעבדים "דבוקים" שפועלים ביחד הכוונה, למשל 2 מעבדי פנטיום 4 במהירות 3000 שפועלים ביחד מה שנותן 2 פעולות עיבוד בו זמנית מן הסתם המעבדים האלה הרבה יותר יקרים מהמעבדים החד ליבתיים.

פורסם

כל התגובות שלא קשורות לנושא הדיון נמחקו

אם אין לכם משהו ענייני להוסיף לדיון, אל תגיבו

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי אז יש לי עוד שאלה שאלת סיכום:

האם כדי לחכות לאינטל או לקנות AMD?

פורסם

תקנה amd זה יקח עוד קצת זמן עד שיוציאו את קונרו ואת כל חביריו עדיף שתקנה עכשיו את ה-amd בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי אבל יש מצב שאם אני קונה עכשיו AMD 4.0 אז עוד 3 חודשים בערך זה יהיה ישן כי אינטל יוציאו מעבד נגיד 6 86 bit :nixweiss:

פורסם

תמיד קיים ההפחד כשאתה קונה מחשב שבקרוב יצא לשוק כבר משהו יותר טוב, ושהשקעת ממיטב כספך על משהו שהוא כבר לא חוד החניט הטכנולוגית.

בעיקרון אני יכול להרגיע אותך ולהגיד לך שיקח זמן עד שAMD יוציאו את המעבדים החדשים שלהם (לקראת אמצע 2006), אינטל יוציאו את המעבדים החדשים שלהם אני מעריך באותה תקופה (+-).

מכיוון ששום דבר אינו בטוח, לא צריך לחכות לזה, אם אתה צריך מחשב חדש, תקנה.

בקשר לשאלה שלך אם נכון להיום שווה לקנות פנטיום 4 או AMD (אני משער שהתכוונת לאטלון 64 זוהי הסידרה המובחרת ביותר של AMD), זה תלוי בצרכים שלך, תלך לפורום "מפרטי מחשב" ויבנו לך מערכת שמותאמת לצרכיך :xyxthumbs:

פורסם

הסידרה "המובחרת" של AMD זה X2 לא אתלון64

ולא יוציאו מעבד 86 ביט אם כבר אז 128 וגם לא נראה לי שזה יקרה ממש בקרוב (רק עכשיו מתחילים לעבור ל64 ביט אז כבר להוציא 128?)

פורסם

לא, הסידרה היוקרתית והמובחרת של AMD הם ה-FX, ה-X2 הם יותר פתרונות לעסקים ושרתים

פורסם

הסידרה "המובחרת" של AMD זה X2 לא אתלון64

ולא יוציאו מעבד 86 ביט אם כבר אז 128 וגם לא נראה לי שזה יקרה ממש בקרוב (רק עכשיו מתחילים לעבור ל64 ביט אז כבר להוציא 128?)

את הX2 אני מחשיב כחלק מאטלון 64, כי הם חלק מהסידרה הזאת פשוט הם כפולי ליבה.

בקשר לFX היא באמת יותר סידרת אקסטרים.

תחלאס שאמרתי 'מובחרת התכוונתי לסידרה העיקרית והבולטת, לא תקציבית ולא מטורפת כמו FX.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים