עבור לתוכן

על איזה כונן ה pf בזיכרון וירטואלי צריך להיות??

Featured Replies

פורסם

יל איזה כונן ה page file צריך להיות ממוקם??

תודה לעוזרים

פורסם

בד"כ ממליצים על כונן שונה מהכונן WINDOWS או זה שאתה עובד איתו הכי הרבה...

פורסם

כברירת מחדל הקובץ ממוקם באותה מחיצה דהמערכת מותקנת

שם הקובץ pagefile.sys(מקווה שלא טעיתי)

כדי לראות אותו אתה צריך להיכנס ל TOOLS(כלים)FOLDER OPTIONS(אפשריות תיקיה)VIEW(הצג)ולהוריד את הוי מאוציית הסתר קבצי מערכת מוסתרים)Hide Protected Operating System File ולסמן וי בהצג קבצים ותיקיות מוסתרים(Show Hidden File End Folder)

כמו כן בדרך כלל עדיף להגידר במחיצה אחרת או אפילו יותר טוב בדיסק אחר במחשב במידה ויש,סיבה ראושנה מקום סיבה שניה מהירות,כן המערכת תעבוד יותר טוב

מקווה שעזרתי

פורסם

שלום.

רציתי לשאול בקשר לזה, הקובץ PF שלי ממוקם בכונן C עכשיו באותו כנון יש לי בסביבות ה 3GB פנוי ואני רוצה לא להעמיס עליו, בכונן G יש לי כ 20GB פנוים אם אני אעביר את כל הקבוץ שלהPF לכונן G זה לא יכול לעשות לי נזק בגלל שבברירת המחדל שלו הוא נימצא בכונן C ?

והאם המחשב יפעל יותר מהר בגלל שהPF נימצא בכונן שהוא הרבה פחות עמוס?

תודה מראש.

פורסם

בעיות זה לא יגרום, הברירת מחדל היא בגלל נוחות...

אם הכונן בעל ביצועים פחותים יותר, זה יכול גם לפגום בביצועים...

וגם ככה בד"כ הם לא לוקחים יותר מגיגה, אז זה לא כזה משנה (כמובן שעדיף שהם יהיו במחיצה שהיא DEFRAGMENTED כדי שהקובץ יהיה במיקום אחיד...)

פורסם

המלצה שלי היא ליצור מחיצה יעודית רק לקובץ עצמו בסוף הכונן (שפיזית המחיצה תהיה ממוקמת בסוף הכונן) , ולקבוע גודל קבוע לקובץ.ככה אין דפרגמנטציה והגישה אליו היא הכי מהירה. (קריאה/כתיבה לסוף הכונן יותר מהירה מלתחילתו).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בלי לזלזל, אבל על סמך מה אתה מבסס את הטענה שהגישה לסוף הכונן מהירה יותר מאשר לתחילתו ??

פורסם

בעקרון זה דבר ידוע. הרעיון מאחורי זה הוא עקרון פיזקלי פשוט. המהירות של הכונן היא מהירות זוויתית (לדוגמא 7200rpm ) .זאת אומרת המהירות מציינת כמה סיבובים בדקה הפלטות עושות (או כמה מעלות היא עושה). בגלל שהרדיוס גדל ככל שמתקרבים לצד החיצוני של הפלטה כך גם הדרך שהחלק הזה צריך לעשות. אשפר להקביל את זה למסלול ריצה. הרי תמיד אומרים שהמסלול הפנימי הכי קצר ולכן עדיף לקחת אותו. אם שני רצים יוצאים באותו זמן ומסיימים באותו הזמן אבל אחד עשה דרך יותר ארוכה אז הוא יותר מהיר. אותו דבר בכוננים. הדיסק מסתובב באותו rpm לכל חלקי הפלטה ולכן מה שיותר קיצוני נע יותר מהר...

פורסם

אני מסכים בקשר לזה שבסוף הפלטה ההגיון אומר שיהיה יותר מהר.

אבל דווקא בנצ'ים מראים שבתחילת ה-HD הכי מהיר...

אולי הסוף של הפלטה זה למעשה תחילתו של ה-HD ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים