עבור לתוכן

מחפש לחסוך בקטנות- להשתמש בקיים ולשדרגו

Featured Replies

פורסם

אני צריך את כל החלקים הפנימיים של מחשב עד 2000 ש"ח, כך שחוץ ממפרט- שאמור לשמש לאינטרנט, אופיס, הורדות סרטים ושטויות כאלה (לא משחקים כבדים /תוכנות גרפיות מתקדמות)- אני גם מעוניין לדעת אם צריכה להיות בעיה להרכיב את החלקים על מארז שכבר יש לי, וממנו אפרק את כל התכולה הישנה.

אני רק מבקש שיהיה עם AMD, ולא איטי (ככל שניתן), עם צורב (לא DVD) ובלי פלופי.

תודה מראש.

פורסם

מה כבר יש לך שאתה מתכוון להשתמש בו?

פורסם
  • מחבר

מארז, כונן פלופי, כונן דיסקים... בקטנה.

אני פשוט צריך H.D SATA 40G, לוח אם, מעבד AMD בין 2500 ל-3000, כרטיס מסך (או שיהיה O.B או שיהיה פשוט וטוב יחסית), זכרון עד 512 (אלא אם אפשר יותר במסגרת הסכום הזה +-).

כל זה בהסתמך על מידע שאני זוכר מלפני כחצי שנה (שבנו לי את המחשב השני פה), כך שאם אני מפגר בהתקדמות והמחירים היום הוזלו ואפשר יותר טוב במחיר הזה, אז תפאדל- תרחיבו.

פורסם

ניסיתי לבנות משהו, חורג טיפה אבל זה מה שיכולתי לעשות :nixweiss:

Sempron 2500+ (S-754) 1

325

K8NS (s754) Nforce3 250 1

425

512Mb 400MHz AData /VT 1

285

XFX FX5200 128MB TV ,DVI 128bit 1

350

60GB (8MB) SATA 1

290

NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 1

255

HEC Compucase CI-6A19 300W 1

340

2270

www.ksp.co.il

פורסם
  • מחבר

סבבה, אבל אם אני מוריד את הצורב DVD שנתת וגם את המארז היקר (כי כמו שאמרתי- יש לי אחד שעליו אני רוצה לחבר את הלוח החדש), אז בעצם "מתפנים" כ-450 ש"ח +-, אז אולי אפילו תוכל לשדרג לי את המפרט שבנית (אולי מעבד יותר טוב או כ.מסך יותר חזק).

תודה בינתיים...

פורסם

אפשר להוריד את הצורב DVD , לא יעיל לטעמי.

בנוגע למארז, זה מארז+ספק וזה לא יקר, בין הקומבינות של המארזים+ספק הכי משתלמים. אין יותר זול מבחינת ספק לבד ...אם אני לא טועה.

אז, לשיקולך...

:-\

פורסם

אני לא מבין למה אנשים כל כך מפחדים פה מכרטיס מסך On-Board. הרי הבן אדם אומר שהוא לא צריך כרטיס מסך, גם לא חלש, אלא משהו שאפשר לחבר אליו את הכבל של המסך, אז למה לדחוף לו סתם כרטיס מסך, אפילו זול? אפשר לחסוך ככה עוד ב-200 שקל.

לוח אם עם כרטיס מסך מובנה פועל שונה מלוח אם בלי?

פורסם

לא יודע , לא הייתי שמח ללכת על On Board :-\

אם פותח הת'רד לא יכול עם החריגה , וזה לא הכי מפריע לו, אז הכיוון של ה-On Board יראה הפתרון הנכון.

פורסם

יש כזו חיה לוח אם עם כרטיס מסך OB וחריץ PCI-E/AGP?

פורסם

ברור...

פורסם

נו אז בבקשה - לדעתי זה הפתרון הכי טוב. לוח אם עם כרטיס מסך OB, וכאשר הבן אדם ירצה לשדרג, אם ירצה - יוכל.

פורסם
  • מחבר

אני טועה, או שאין עליו כרטיס מסך? ותודה על כל אלה שהגיבו עד עכשיו.

פורסם

יש,רשום VGA.

פורסם

לוחות עם כרטיסי מסך מובנים נוטים לעשות יותר תקלות ולחזור למעבדה מאשר כאלו עם כרטיסי מסך לחוד.

גם לכרטיסי מסך מובנים אין יציאת טלוויזיה אם אתה מתכוון להוריד סרטים ולחבר את הכרטיס לטלוויזיה.

תקח את המפרט שהציעו ורק במקום מארז תקנה רק ספק כח (כמו ה-HEC 300AR-T שמגיע ב-Compucase) אמור להיות אפשרי למצוא אותו ב-170 ש"ח.

ותוודא שהמארז שלך מתאים ללוחות ATX של ימינו, אם יש לך משהו ממש מיושן, הוא לא יתאים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים