פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אחרי שההורים שלי חזרו מחו"ל ולא מצאו בשום חנות אייריבר אז החלטתי להזמין בארץ.מאיפה הכי כדאי להזמין אייריבר H10 במחיר הכי נמוך ומשלוח חינם?מפה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8977
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אחלה של מכשיר... יש לי אותו ואני מברך על היום שקניתי אותו.בהקשר לשאלתך: אחלה של מקום לקנות אותו, מחיר בהחלט טוב לגרסא אירופאי.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר תודה. עוד דיעות בקשר למקומות שכדאי להזמין מהם?אגב, כתוב שם שהמשלוח חינם הוא בדואר רשום...מזאת אומרת? צריך ללכת ולקחת את זה מאיפהשהו או שזה מגיע לתיבת דואר (מה שלא נראה לי)
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים דואר רשום זה ללכת לדואר הכי קרוב אליך ולקחתלתיבת דואר לא שולחים דברים כאלה
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אני חלייב להמליץ על המקום שקניתי בו, משרדיה.המחיר אומנם קצת יקר יותר אבל שירות הלקוחות מצויין.מומלץ!
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים אני חלייב להמליץ על המקום שקניתי בו, משרדיה.המחיר אומנם קצת יקר יותר אבל שירות הלקוחות מצויין.מומלץ!
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים לדעתי אם מחליטים ללכת על בטוח ולשלם עוד קצת כסף, כדאי ללכת לבאג או לארקדיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.