פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים או קי העניין הוא שפירמטתי את המחשבועברתי לעדכן את האוטלוק 03 שלי עם GMAILהעניין הוא שאני פשוט לא מצליח למשוך הודעות וכל הזמן קופצת לי הודעה עם השם משתמש שליוהסיסמה.הלכתי לפי ההוראות באתר שלהם על העדכון פופ3 גם במייל עצמו באתר וגם באוטלוקהעניין הוא שאני מצליח להכנס דרך האתר אבל לא דרך האוtלוק!מה עושים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים אתה בטוח לא עשית את זה שלב שלב כמו שהם אמרו, אחרת אין סיבה שזה לא יעבוד...הפעלת ב GMAIL עצמו את האופציה של POP3?ב OUTLOOK אתה צריך להגדיר פורטים מיוחדים וגם להגדיר את החיבור כ SECURE, עשית?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר עשיתי בדיוק מה שנאמר הוספתי תמונות שתוכל לראותמשום מה נרשם שהסיסמה לא תקינה אבל דרך האתר אני נכנס חלק!כן שיניתי את הפורטים כמו שאפשר לראות!
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים כפי שתוכל לראות, השם משתמש שלך לא נכוןזה צריך להיותloginname@gmail.comולאloginnameכמו שזה אצלך...
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר ראיה חדה יש לך אבל שמתי לב לעניין אחרי ששלחתי תתמונות ותיקנתי את זהועדיין לא עובד!כאילו הסיסמה לא נכונה!אבל דרך המקסטון עם הסיסמה אני מצליח!יכול להיות שזה קשור לעובדה ששניתי את הססמה דרך האתר!למרות שרק אחרי ששיניתיהתקנתי את אוטלוק והזנתי את הסיסמה החדשה!
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לא, אני פשוט מניח ששוב לא עשית משהו נכון, או שכרגע יש בעיה בשירות (למרות שלא נראה לי)
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים הייתה לי גם בעיה דומה, וכל ההגדרות היו נכונות ולדעתי זה משהו עם ה- SSL של ג'ימיילמה שאולי תנסה, זה להתחבר לתוך החשבון שלך באקספלורר (לתוך ה- WEBASED GMAIL) ואחכ תתנתק משם ותנסה שוב באאוטלוק.אצלי זה עזר עד כמה שזה נשמע מוזר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.