פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים הציעו לי בחנות אחת את המחשב AMD athlon xp 1800 עם המארז - A Open QF45AP4 250W ATX MidiTower.הם טוענים שהוא מאושר AMD, אבל אני לא חושב שהספק מספיק חזק כדי להחזיק מערכת עם DVD, GTXP, Ti-4400, 80GB....
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים עניין המארז הוא בחירה של טעם אישי בלבד !!!מה שבאמת חשוב כאן זה הספק כח:במידה וספק הכח מאושר ע"י AMD, הוא יכול להיות גם 300W !!!תוכל לבדוק זאת באתר של AMD תחת השם Recommended power supply
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מארז זה מיובא על ידי היבואן הרשמי של AMDלכן ניתן לסמוך שהוא קיבל אישור לכך.מומלץ להשתמש במארזי אנרמקס וגם במאוורים מיוחדים ומשחות מיוחדות בגלל הנטיה של מעבדי אתלון להתחמם
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים הספק מאושר איי אם די אבל בכל מיקרה עדיף יותר חזק כי אם תירצה בעתיד להוסיף עוד אהרד דיסק
פורסם 2002 באוגוסט 523 שנים מחבר יבואן רשמי ??? זה אנחנו !!!באיזה דגם מדובר ? (של מארז וספק כח )אני אנצל את זה שאתה מאזטק כדי לשאול אותך מספר דברים:א. מתי תייבאו לארץ מעבדי T-BRED 1700-2100 ?? ??ב. אני שוקל לקנות אצל שי מחשבים, אשר טוענים שהם חברים טובים שלכם, אז האם ידוע לך אם יש להם מארז נורמלי ל-AMD???? פשוט אין להם ENERMAX 350W....תודה מראש, מ.ב.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים אכן אזטק זה היבואן הרשמיוהמארזים שהם מוכרים טובים מאדאביחי הוא איש שרות מעולה ובעל ידע רחב מומלץ להעזר בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.