פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים בטח שתרגיש שיפורזה כמו שתעשה אוברקלוק מ 2.8 ל 7 ותגיד שיש שיפורזה עדיין לא אומר שהמעבד מגבילדבר ראשון יש הבדל בין להעלות 5Ghz לבין 400Mhz...דבר שני היה לי GF 4MX 440 128MB וה-OC ל-2.8 לא עזר אז החזרתי ל-2.4כי זה היה מיותר שהמחשב יהיה ב-OC ולא יראה שיפור במשחקים אבל עכשיו עם ה-6600GT זה כן משפיע לכן הסקתי שהמעבד מהווה צוואר בקבוק...אמנם דיי קטן אבל זה עדיין צוואר בקבוקוהכרטיס לא יראה את מה שהוא באמת יודע לעשות...
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים עדיין יש דברים במשחקים שהמעבד מריץולכן תבדוק גם בבנצ'ים של טומ'ס יש הבדלים בין מעבדיםohadbxכרטיס מסך טובזכרון בסדר גמורספק כוח חרא הכי גרוע שישלוח אם כנראה Asus P4GD1 או P4GPL-Xדיי טוברק הספק זבלעם כרטיס מסך כזה אתה לא יכול להרשות לעצמך לשים ספק זבל
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אפילו אם יש עליו אחריות? (על הספק, בעצם על כל הרכיבים יש)אפילו,תאמין לי תשקיע עוד קצת על הספק,שאר הרכיבים בסדר גמור. אל תתעסק עם ספקי כוח כאלה.
פורסם 2005 באוגוסט 2420 שנים אפילו אם יש עליו אחריות? (על הספק, בעצם על כל הרכיבים יש)לדעתי האישית בעיות שנגרמות מספק לא טוב לא צריכות להיות מכוסות באחריותזה לא נקרא שימוש סביראבל גם אם יש אחריות אתה לא יכול להרשות לעצמך כל שבוע לבוא לחנות שממנה תקנה את המחשב ולהגיד שנשרף לך כרטיס מסך או מעבד או לוח אם
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים מחבר אוקיי... אני בכלל צריך ספק חזק כ"כ (מבחינת יכולת אספקת וואטים) או שמספיק משוה חלש יותר? כמה וואט בערך?
פורסם 2005 באוגוסט 2520 שנים אתה צריך ספק שמספק לפחות 300W והוא מחברה איכותיתמה שאומר אחד מאלה:AntecChannelWellEnermaxFSPHecOCZSirtecTaganThermaltake (אבל הם לא משתלמים תקציבית)אני חושב שאלה הספקים האיכותיים שמשווקים בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.