פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מצאתי תמונה עדכנית של הבית שלי וגם של הבית הישן שלנו וגם של תבתים של 2 הסבאים וגם תמשרד של אמא שלי איזה rox בואנה זה פצצה
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים זה מטורף! אני חשבתי שהתוכנה של גוגל זה כיף אני כבר חצי שעה מסתובב ברחובות של נויורק וסן פרנסיסקו 8) זה מ-ט-ו-ר-ף! איך לעזאזל צילמו כל רחוב וכל פארק בעיר של 9 מיליון אנשים ?!?!?!? אני לא מבין... ובזה של ארצות הברית זה הרבה יותר מגניב כי זה צילום אחד ארוווווך של כל העיר כל איזה 5 מטר פריים. לא בניין בניין כמו בישראלי. SWEEEEET
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים זה מטורף! אני חשבתי שהתוכנה של גוגל זה כיף אני כבר חצי שעה מסתובב ברחובות של נויורק וסן פרנסיסקו 8) זה מ-ט-ו-ר-ף! איך לעזאזל צילמו כל רחוב וכל פארק בעיר של 9 מיליון אנשים ?!?!?!? אני לא מבין... ובזה של ארצות הברית זה הרבה יותר מגניב כי זה צילום אחד ארוווווך של כל העיר כל איזה 5 מטר פריים. לא בניין בניין כמו בישראלי. SWEEEEET מה זה האוטו הזה?
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים האתר לא באמת סגור..אתם יכולים להמשיך להיכנס דרך http://www.zoomap.co.il/search.aspוזה באמת חזקק =]יש ת'רחוב שלי אבל אין ת'בית שלי :\
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים באמת אתר תותח ומגניב, רק חבל שהרחוב שלי כ"כ ארוך שהם לא הכניסו גם תמונה של הבית שלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.