פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים שלום.עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים...במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות...1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם...ASUS A8N-SLI PREMIUMDFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-Dאשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו....2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי...3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC)תודה מראש.
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים גם הנושא הראשון, וגם הנושא השני נדונו בעבר מספר פעמים... אם יש לך שאלות, תפנה לדיון שקראת ותגיד מה לא הבנת...
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר יש לי שאלה נוספת קוטנה...לכל ארבעת החלקים (לא משנה הקומבינציה) לא תהיה בעיה לעבוד עם שני סטיקים של זכרון? אחד 512 מגה והשני 256 מגה?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לא תהיה בעיה, אבל המחשב לא יוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL עם שתי זכרונות בגדלים שונים (למיטב ידעתי).
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר אני אמכור סטיק אחד של 256 מאוחר יותר ואקנה אותו דבר כמו ה 512...לבינתיים אני אוכל לעבוד עם הזכרונות שיש לי בלי בעיות ובלי דואל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.