פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אני מניח שזה ממש גרוע, כי זה משתמש בזיכרון הפנימי של המחשב בתור זיכרון וירטואלי לכרטיס מסך, אבל אני רוצה לשמוע את דעת המבינים...
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים אני לא ממש יודע מה זה הטכנולוגיה הזו אבל נדמה לי שזה אמור להיות הכרטיסים הגרפים של אינטל אונבורד וזה אומר שהם משתמשים בזכרון ראשי משכן אני יודע שאלה צ'יפים גרפים הם הכי גרועים שיש ואותם מוכרים בתור מבצע בעיתוןבנוסח "כרטיס גרפי 3d מתקדם עם 64/32 מ"ב זיכרון" משהם שוכחים שהזכרון של הכרטיס הוא מram ושביצועיו שווים לriva tnt1
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים בתור כרטיס ליישומי 2D כמו אופיס ואינטרנט זה בסדר או בתור כרטיס זמני (עולה איזה 3$ יותר מלוח בלי).אם צריך כרטיס שגם יסחוב משחקים בצורה סבירה זה לא שווה כלום.
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים כן, כמו שחשבתי.... לא שווה כלום.זה שווה בדיוק כמו כל כרטיסי מסך און בורד( ואולי קצת יותר )
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים זה אפילו איטי יותר מה NFORCE 420 שלא לדבר על ה NFORCE II שמגיע בקרוב.האפשרות היחידה שכרטיס מסך משולב יתן ביצועים סבירים היא עם בקר זיכרונות עם שני ערוצים בשבילרוחב הפס הדרוש לכרטיס (וגם אז זה עלוב לעומת רוחב הפס שיש לכרטיס נפרד).הפתרון של אינטל הוא פשוט מעליב בהתחשב בעובדה שהוא בקושי מריץ את המשחקים של לפני שנתייםמעבר ל 1024*768.
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים מצאתי באתר של אינטל כמה מסמכים לגבי הטכנולוגיהרק לשם השוואה הצ'יפ הגרפי של אינטל שמואכב על לוחות 845 של אינטלבעל 200 מגה מהירות ליבה(כמו mx400) ותמיכה בזכרונות ddr. אבל זה עדיין פתרון גרוע של אינטל לשוק הנמוך.להלן הקישור:.http://www.intel.com/products/desk_lap/chipsets/graphics
פורסם 2002 באוגוסט 623 שנים לכרטיס של אינטל יש רק צינור עיבוד אחד כך שב 200MHZ הוא נותן FILL RATE של GF2 MX ב 100MHZ!חוץ מזה הראו SCREEN SHOTS שלו והאיכות ממש ממש גרועה, אז אמנם הפריימים זזים בצורה "סבירה" אבל זה רק בגלל שמוותרים על הרבה פונקציות ומעגלים בפינות.אומנם יותר טוב מה SAVAGE אבל ה NFORCE מוכיח שכרטיס משולב לא חייב להיות עד כדי כך גרוע.בלי ליישם ערוץ זיכרון כפול (לפחות) לא ניתן להוציא ביצועים מתקבלים על הדעת מכרטיס משולב (וגם זה לא ממש יספיק בקרוב).
פורסם 2002 באוגוסט 723 שנים אני אומר שזה פתרון זמני מספיק טוב עד שתקנה כרטיס גרפי אמיתירגע מה אפשר להוציע כרטיסים ON BORD?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.