עבור לתוכן

נשבר לי האיפוד

Featured Replies

פורסם

שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר

פורסם

אני יכול להסתפק בשאריות.....

בהתחלה תתקשר לחנות הזאת תברר .... ועם הם יכולים לעזור לך תשלח להם..... ואז שהם יתקנו הם ישלחו לך בחזרה אותו...

או שפשוט תסעה לחנות...

אני לא מכיר חנות כל שהיא.... מה שאתה יכול לנסות למצאו את הספק הרישמי של מוצרי APPLE בארץ ולדבר איתו

פורסם

בהתחלה תתקשר לחנות הזאת תברר .... ועם הם יכולים לעזור לך תשלח להם..... ואז שהם יתקנו הם ישלחו לך בחזרה אותו...

או שפשוט תסעה לחנות...

אני לא מכיר חנות כל שהיא.... מה שאתה יכול לנסות למצאו את הספק הרישמי של מוצרי APPLE בארץ ולדבר איתו

ששמו בישראל ידע...

פורסם
  • מחבר

או שפשוט תסעה לחנות...

על איזה חנות אתה מדבר וניסיתי להתקשר לידע אבל אם לא עונים
פורסם

מה הם יכוללו לעשות נשמע שהכל מרוסק מבפנים

פורסם

שלום האיפוד שלי נפל המון פעמים ולבסוף הכלב שלי הפיל אותו ורץ איתו בכול הבית והמסך לא נדלק אני יכול לשמוע מוזיק ויש אור פשוט אין כלום על המסך  ואני לא יודע מה כדי לעשות האם יש חנות שיכולה לתקן את האיפוד חנות בנתניה הוא שאני צריך לשלוח אותו לידע והם לשלוח זה עולה כסף והם זה בטוח יגיע אליהם  ואין ואיך אני יקבל אותו גם בדואר

לפי התיאור מה שקרה זה שהכבל של המסך התנתק.

אם בא לך להתעסק עם זה תנסה לפתוח אותו בזהירות, לבדוק אם יש משהו מנותק ואם כן לחבר אותו.

איך לפתוח.. http://www.ipodbattery.com/ipodinstall.htm

פורסם
  • מחבר

מה הם יכוללו לעשות נשמע שהכל מרוסק מבפנים

לא זה לא מרוסק בגלל שהאור עובד ואני יכול לשמוע מוזיקה אני בערך זוכר איך מהתפריט להגיע לתקיה אם השירים יכול להיות שזה לא עובד לא בגלל שזה נפל האיפוד היה בטעינה בחדר אחר ושמעתי מוזיקה אז לא שמעתי מה הכלב עושה והכלב בטח עלה על הכיסא ואז על השולחן וניתק אותו מהחשמל יכול להיות שמשהו השתבש

והלינק איך לפתוח את האיפוד זה לא איפוד כזה יש לי איפוד מיני

פורסם

Arcadia נדמה לי נותנים אחריות

פורסם

ממתי ארקדיה נותנים אחריות על IPOD?

פורסם

Arcadia נדמה לי נותנים אחריות

[/quote

על IRIVER לא אפל

פורסם

טעות שלי :-X

פורסם

היבואן של אפל בארץ הוא ידע

פורסם

ידע לא נותנים אחריות על המסך... חבר שלי שבר את המסך של האיפוד שלו (כמה צחקתי עליו....) והוא הלך לידע והם אמרו לו שאין אחריות על המסך...

פורסם
  • מחבר

ידע לא נותנים אחריות על המסך... חבר שלי שבר את המסך של האיפוד שלו (כמה צחקתי עליו....) והוא הלך לידע והם אמרו לו שאין אחריות על המסך...

לי לא נשבר המסך אין בו סדקים הוא משהו בטח התנתק שם משהו ואמרת שחבר שלך הלך לידע איפה זה ידע באיזה עיר ?
פורסם
חברת ידע מחשבים ממוקמת בפרק התעשיה אפק, ראש העין.

כתובתנו:

רח' העמל 17, פארק אפק, ראש העין 48092

את כל זה הבאתי מגלישה של חמש דקות באתר של ידע ושם באודות ידע יש שעות פעילות ואפילו איזה אוטובוס צריך לקחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים