עבור לתוכן

ניסיון למתקפת טרור על נמל אילת וספינות קרב אמריקניות

Featured Replies

פורסם

הספינות שהותקפו עוגנות בעקבה, לא באילת, לכן סביר להניח שהמתקפה כוונה לשם והקטיושה הגיעה אלינו "בטעות".

פורסם

על טעויות משלמים

פורסם

לשגר קטיוושות "בטעות" על עקבה?

פורסם

יופי! מעולה!

שיתעסקו עם האמריקאים...

אולי הירדניים יבינו שאם הם לא רוצים להיות הבאים בתור ברשימת החיסולים של בוש אז כדאי שירגיעו ומהר!

פורסם

בכתבה בוואלה מופז אמר שזו לא הייתה טעות הם ירו קטיושה לעבר אילת.

פורסם

יופי! מעולה!

שיתעסקו עם האמריקאים...

אולי הירדניים יבינו שאם הם לא רוצים להיות הבאים בתור ברשימת החיסולים של בוש אז כדאי שירגיעו ומהר!

על מה אתה מדבר? למה לכל הרוחות שהירדנים יפגיזו את האמריקאים ועוד אותנו שאנחנו בשלום חם (יחסית) איתם?

כדי להבהיר לך כמה דברים, לפי ההערכות זה היה התקפה של חולייה מאל קעידה, ולא כמה תושבים ירדנים ממורמרים.

ושתדע לך שירדן היא בראש המדינות שרוצות לשמור על השלום עם ישראל ובטח ובטח עם ארה"ב, ככה שכדאי שתרגיע את הרוחות ועזוב את הירדנים בשקט.

פורסם

על מה אתה מדבר? למה לכל הרוחות שהירדנים יפגיזו את האמריקאים ועוד אותנו שאנחנו בשלום חם (יחסית) איתם?

כדי להבהיר לך כמה דברים, לפי ההערכות זה היה התקפה של חולייה מאל קעידה, ולא כמה תושבים ירדנים ממורמרים.

ושתדע לך שירדן היא בראש המדינות שרוצות לשמור על השלום עם ישראל ובטח ובטח עם ארה"ב, ככה שכדאי שתרגיע את הרוחות ועזוב את הירדנים בשקט.

העובדה שהירדניים לא פועלים נגד תאים של אלקאידה שפועלים ממדינתם היא לא סוד, עד עכשיו הפעולות הירדניות נגד אלקאידה הסתכמו בנו-נו-נו ולא הרבה יותר מזה, אמרתי שאם הם לא רוצים להיות הבאים בתור כדאי שיתחילו לבער את אלקאידה מהמדינה שלהם לפני שבוש יעשה את זה בשבילם...

פורסם

העובדה שהירדניים לא פועלים נגד תאים של אלקאידה שפועלים ממדינתם היא לא סוד

זה בגלל שעד עכשיו לא היו תאים כאלו בירדן.

פורסם

הדבר האחרון שהמלוכה האשמית בירדן רוצה זה עוד כח חיצוני שיהיה בעד הפלסטינים,

זה ימוטט אותם.

פורסם

עד עכשיו בכל תדריך תוד"א (תודעת אוייב) שישבתי בו ידעו טוב-מאוד על תאים בירדן ואפילו ידעו איפה הם מתאמנים, אני לא חושב שצה"ל יודע משהו שלא ידוע לירדניים מהבחינה הזאת.

פורסם

אם THEL הייתה מבצעית, זה לא היה קורה :P

פורסם

אם THEL הייתה מבצעית, זה לא היה קורה :P

כמו שאני יודע הפרייקט הזה הוא תת-פרוייקט של פרוייקט "נאוטילוס" האמריקני שגם נתקע כרגע בשלבי פיתוח.

פורסם

פעם אחרונה שאני קראתי על זה משהו, דובר על היותה של המערכת מבצעית ב-2007 אם אני זוכר נכון...

בכל מקרה, זה שהיא תהיה מבצעית, לא אומר שתהיה כבר פריסה כזאת של מערכות כאלה כך שזה היה נמנע... זה ייקח הרבה שנים אחרי שהמערכת הזאת יכנס לצבא באופן שוטף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים