פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר עומרי,המתח שהתוכנה מציגה הוא לא נכון,המתח האמיתי הוא 1.5 בלבד! אני מאמין שאם אני יעלה עוד קצת מתח אני יגיע ליותר (השאיפה להגיע לפחות ל3200 יציב ) הטמפרטורה לא השתנתה והיא עומדת על27 מעלות במנוחה! מדהים שמעבד באוברקלוק כזה עובד בטמפרטורה נמוכה כל כך. אני אישית לא העלתי אף פעם מתח למעבד אבל אם אני לא טועה המתח המקסימלי שאסור לעבור אותו הוא 1.7 שכן אם נותנים לו טיפה יותר או אפלו הספק סוטה קצת המעבד לא יעמוד בזה............ד"א ההבדל במהירות של המחשב הוא ענקי! בכל זאת מישהו מצא איזה REVIEW על הלוח?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים עומרי,המתח שהתוכנה מציגה הוא לא נכון,המתח האמיתי הוא 1.5 בלבד!הוא כןזאת תופעה שחוזרת בהרבה לוחות של ג'יגהבייט, המתח עולה לבד כשעושים אוברקלוק.תחזור למהירות סטוק ותראה שהמתח שיופיע לך הוא 1.5
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר כשאני נכנס לביוס הוא מראה שזה על 1.5 Vבכל מקרה שמתי בביוס את הAGP על 67 ועדיין כשאני עושה ריבוט ונכנס לווינדוס רשום באיזיטיון שזה על 73/34 מה עושים?איך אני פאקינג נועל את זה לגמרי?מה זה יכול לעשות אם אני ישאיר את זה ככה לא נעול?יש מצב כרטיס יכול ללכת (להישרף) בגלל שהAGP לא נעול?
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לא הבנת למה התכוונתי תוריד את האוברקלוק ותיכנס ל WINDOWS, תסתכל ב EASYTUNE ותראה שהמתח 1.5 כאשר אתה באוברקלוק, הלוח מעלה מתח אוטומטי. בקשר לנעילה, אמורה להיות לך ברגע שתשים אץ הערכם המתאימים ב AGP/PCI FIXED
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר קודם כל תודה על העזרה.בקשר לנעילה לא הבנתי אותך לגמרי............שמתי את הערכים כמושבתמונה 66/33/100 אבל כשאני חוזר לווינדוס זה על 73/34 איך אני נועל אותם לגמרי כמו באסוס שכשאני יעלה מהירות הם לא יפגעו ולא יעלו איתה ביחד.............התמונה שהבאת לא כל כך מסבירה ,אמרת לי שצריך לשים את הAGP על 67 ואז זה ננעל לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.