עבור לתוכן

גיגהבייט הביאו לי לוח דפוק כבר מהאריזה?

Featured Replies

פורסם

קניתי את ה8IPE1000-G של גיגה בייט לפני כמה ימים..........כשנכנסתי לספיד פאן היה רשום שטמפרטורת המעבד היא 36-35 באוברקלוק ל3000 בדקתי ובאברסט היה רשום 61 מעלות אך באיזיטיון רשום בין 24-29 מעלות ובכן אמרו לי כאן שהביוס הוא המקור הכי אמין ובו רשום שהטמפרטורה היא 27 מעלות ,וזה באוברקלוק רצחני למעבד של עוד 1000 מגה הרץ ,WTF איך זה יכול להיות?

עם האסוס שהיה לי תמיד הטמפ הייתה 31-42 ,האם החיישן לא בסדר?

יש לציין שהוא מעבד נורטווד ומורכב עליו זלמן CU עם 7 מאווררים במחשב עצמו אבל בכל זאת אני חושד שהלוח נותן לו מתח נמוכך ובגלל זה המעבד לא מתחמם,זה יכול להיות אפשרי?

המחשב לא נתקע ולו פעם אחת והמחשב מהיר מאוד ,האם לשלוח את הלוח לחברה ?

149014991490149114996pq.jpg

http://img383.imageshack.us/img383/2882/1502150015001488151315019ie.jpg

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר ראשון, אם הוא היה עם מתח מאוד נמוך, לא היית מצליח להגיע לאוברקלוק של 1000mhz, דבר שני, תשלח כמה צילומי מסך, דבר שלישי נורטווד הם מעבדים קרירים, לא יודע אם הם קרירים באוברקלוק כזה אבל הם אמורים להיות קרירים יחסית לשאר המעבדים ותשלח כמה תמונות שמראות שיש אוברקלוק של 3000 מ2000

פורסם
  • מחבר

תמונות של האובר קלוק יש בחתימה שלי............מה שיותר חשוב זה שיכול להיות שהלוח מזייף או שזאת הטמפרטורה (מה שנראה לי לא הגיוני........)

האם שווה להחליף בשביל זה את הלוח או ש"נחיה עם זה" ,הלוח בא באריזה ולא נפתח.........מה אתם חושבים,הלוח מזייף או לא ?,יש דרך מסויימת לבדוק את זה?

פורסם

מה לא הגינוי בלוח מזייף בטרמפרטורות זה דבר נפוץ

פורסם
  • מחבר

נפוץ כשהוא בא חדש מהמפעל?

פורסם

זה לא קשור אפילו אם ייצרו אותו לפני שניה

פורסם

נפוץ כשהוא בא חדש מהמפעל?

למה אתה שמעת על לוח שהתחיל לזייף אחרי זמן מסויים? זה לא נשים :P

פורסם

למה אתה שמעת על לוח שהתחיל לזייף אחרי זמן מסויים? זה לא נשים :P

:lol: :lol: :lol:
פורסם
  • מחבר

איזה בעסה ............איך הלוחות שלהם לא עוברים איזה בדיקה לפני שהם שולחים אותם לחנויות..........DAM

אז איך אני ידע עכשיו את הטמפרטורה האמיתית,זה מה שרשום באברסט?

פורסם

תכנס לביוס תראה מה הטמפרטורה שהוא אומר (במידה והיא הגיונית) ואז מיד אחרה תכנס לווינדוס

ותראה איזה תוכנה אומרת לך תטמפרטורה הכי קרובה לביוס והכי נורמלית ולך לפיה :smile1: ;D

פורסם

תעדכן ביוס \ תקנה חיישן חיצוני

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שה27 מעלות הוא נכון.............אין בעיה בחיישן כמו שחשבתי........בביוס רשום עכשיו 32 וכשאני מריץ SNM איזה רבע שעה ככה הוא מגיע כבר ל42 שזאת טמפרטורה נורמלית למאמץ פשוט הזלמן כנראה עושה עבודה טובה שם גם באוברקלוק............אז בעצם הלוח הזה הוריד לי 4 מעלות במנוחה מאשר האסוס ,עכשיו אני רק צריך לדעת בבקשה איך אני נועל את הAGP והPCI כי כשאני נכנס לביוס ושם שם את הAGP על 66/33 כשאני נכנס לווינדוס באיזיטיון רשום שזה על 73/37 ,איך אני נועל אותו לגמרי שכשאני יעלה את המהירות הAGP והPCI יהיו נעולים.

תודה מראש ;)

פורסם

שים את הAGP על 67

פורסם

149014991490149114996pq.jpg

זה ממש לא עובר קלוק גדול, זה עובר קלוק פצפון, מכזה דבר בטח שהוא לא ייתחמם, אני מאמין לביוס

פורסם
  • מחבר

זה ממש לא עובר קלוק גדול, זה עובר קלוק פצפון, מכזה דבר בטח שהוא לא ייתחמם, אני מאמין לביוס

מעבד נורטווד 2000 מגה הרץ ל3000 זה פצפון?

שיהיה........ :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים