עבור לתוכן

מעוניין בהמלצה למארז... פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

שלום, בגלל שאני מעוניין לקנות קירור חדש למעבד שלי (ביג טייפון) אני רוצה לקנות מארז חדש בגלל שהמארז הנוכחי שלי צר מדי ( 17.5 ס"מ ) ואני חושש שהביג טייפון לא יכנס... וגם אם הוא יכנס הוא יהייה ממש צמוד לדלת של המארז ואז הוא יאבד את כל האפקטיביות שלו.... עכשיו אני מעוניין במארז זול ורחב... מצאתי איזה מארז חמוד ב 250 ש"ח http://www.frontier.com.tw/htm/product/09a/me.htm רוחב 20 ס"מ ... מספיק הייתי אומר...

עכשיו אל תתפלצנו לי על הספקי כח כי אני לא מבין בגרוש בזה... ג'נרי לא ג'נרי.... זה לא ממש מעניין אותי עד היום ברוך השם השתמשתי בספקי כח הso called ג'נרי ולא היו לי איתם שום בעיות... ותאמינו לי שיש לי בבית הרבה הפסקות חשמל ונפילות מתח... חוץ מזה שיש לי איזה אל פסק שהמצבר שלו כבר מת והוא לא מגבה הוא ישר מכבה תמחשב אבל נדמה לי שנפילות מתח וכל זה הוא סופג... בקיצור מה דעתכם על המארז?

פורסם

המארז עצמו לא באיכות משהו

לא נראה לי שהוא גם בא עם ספק כוח

בכל מקרה בעוד 90 שקל אתה יכול לקחת

Chenbro PC61168

שהוא הרבה יותר יפה, וגם בא עם ספק כוח טוב של Sirtec 310W

הרוחב של המארז הזה הוא 198 מ"מ, כלומר רק 2 מ"מ פחות מה Frontier

פורסם
  • מחבר

יש לך קישור למארז הזה שהצעת... והוא עדיין נשמע יקר יותר...

מה שהבאתי כולל ספק של 500W אם אני לא טועה... ויש לו מסך LCD אם זה עוזר...

אה הנה ציטוט מהחנות שמוכרים אותו בה...

Black Case 500W + Black Front Panel, 1 Extra Fan, LCD Display
פורסם

שווה את הכסף אבל הספק לא ירא לי שכדאי אפילו להדליק אותו כי הוא ישרף ב שניה

פורסם

לדעתי לך על הFoxconn TLA436 או הTLA570 - אני מעדיף אותו.

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5922

זה הTLA436, אפילו הוא ירד מ250 ל230, ובא עם ספק טוב FSP350W.

הTLA570 עולה 250 שקל באותה חנות, גם עם ספק FSP350W.

זאת תמונה שלו

p_677_big.jpg

פורסם
  • מחבר

שווה את הכסף אבל הספק לא ירא לי שכדאי אפילו להדליק אותו כי הוא ישרף ב שניה

אחי אתה מדבר שטויות בערמות... כל העולם קונה מארזים עם ספקי ג'נרי ולא קרה להם כלום.... כולל אותי... יש לי ספקי ג'נרי ולא נשרפו ולא קרה להם כלום עד עכשיו אז דיי כבר עם הקטע של ספק חרא... ישרף הספק... זה לא קורה דוגרי אלא אם כן אתם מחבלים במחשב

פורסם

Tal555 , אם מישהו אומר שטויות - זה אתה .

אני לא מחבל במחשב וזה קרה לי . ואני בטוח שלעוד הרבה.

מה המערכת מחשב שלך? P2 ? המשחק הכי "קשוח" שאתה מפעיל זה מריו? :lol:

פורסם

טל, לפני שאתה קופץ על אנשים שמבינים בתחום "קצת" יותר ממך תתחיל לקרוא קצת.

כניראה שהמערכת שלך באמת לא שווה ספק טוב אז בבקשה תהנה לך, עם חומרה יקרה והרבה כסף השקעה וזמן שאנשים משקיעים פה במחשבים שלהם הדבר האחרון שהם צריכים זה שבגלל קפיצת מתח ישרף להם איזה רכיב או אפילו כמה רכיבים וזה כן קורה.

עדיף להשקיע איזה 300 שקל בספק איכותי אפילו למערכת בינונית מינוס ולא לדאוג.

פורסם

Tal555

כשאתה מדבר על מערכות שצורכות 180W ב LOAD מלא אין חשיבות לאיכות הספק

אבל כשאתה מדבר על מערכות שרק המעבד והכרטיס מסך לוקחים 180W אתה לא יכול להתפשר על ספק ג'נרי

פורסם

הוא באמת לא היה צריך ליקפוץ ככה זה קרה לי יותר מיפעמיים וזה יקרה לך  רק אל תגיד אחרי נישרף לי הספק והלוח אם שלי הלך איזה דעות *** אתם נותנים פה או קיי קנה מה שאתה רוצה תפנים את מה שאמרו לך לא נירא לך אל תיתיחס והעלבתה אותי אני יתלונן פעם הבא

פורסם
  • מחבר

Tal555

כשאתה מדבר על מערכות שצורכות 180W ב LOAD מלא אין חשיבות לאיכות הספק

אבל כשאתה מדבר על מערכות שרק המעבד והכרטיס מסך לוקחים 180W אתה לא יכול להתפשר על ספק ג'נרי

איך אני יכול לדעת כמה המערכת שלי צורכת שאם כדאי לי כמו שאתם אומרים להשקיע במארז עם ספק שהוא לא ג'נרי...

יש לי פרסקוט 3GHz pin478

כרטיס מסך radeon 9600 256MB

אז מה אתם אומרים...

אני מצטער אם פגעתי במשהו כי אני פשוט שנה+ עם המחשב שלי ברוך השם ולא החלפתי לבינתיים שום חלק..

פורסם

Hec 300W AR-T אמור להספיק לך

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

זה יהיה סבבה אבל תמיד תיקנה קצת יותר גדול בישביל שידרוגים לך תידע בלי להעליב את ליור

פורסם

מה הרעיון בהקפצת ת'רד מלפני חודש?!?!?!?!?!?!?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים