פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים ביז-פאקינג-בוזbaterתבקש מלוג'יק שיזמינו בשבילךמה הבעיה? הם עובדים עם היבואנים של Leadtek ושל AMDאין סיבה שהם לא יוכלו להביא לך X2 3800 ו 7800GT לפי הזמנה
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים מחבר אז מה הקונצנזוס? מה יתן את מקסימום הביצועים ללא OC?אגב, גם לוג'יק וגם דיגמא הורידו את המארזים של SUNBEAM מהאתר, למישהו יש מושג למה?
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים אז מה הקונצנזוס? מה יתן את מקסימום הביצועים ללא OC?אגב, גם לוג'יק וגם דיגמא הורידו את המארזים של SUNBEAM מהאתר, למישהו יש מושג למה?ללא אוברקלוק המערכת שננתי לך תתן את המקסימום ביצועים תמורת המחיר שלה!לפי דעתי אין לך שום סיבה או לכל אחד שרוצה מחשב למשחקים כרגע להשקיע ככ הרבה יותר כסף במעבד כפול ליבה..ואגב ליאור, אין לי מושג מאיפה הבאת את השטויות שאתה אומר אבל לא נראה לי שבעתיד של ה-3 עד 5 שנים הקרובות יהיה הבדל משמעותי
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים לפי דעתי, לקחת היום מחשב בלי מעבד כפול ליבה זה טעות. ((בתנאי שיש לך את התקציב כמובן, ובמקרה הזה יש)זה העתיד, יצרניות התוכנה/משחקים יתאימו את עצמן בשלב זה או אחרואז ההבדל יהיה הרבה יותר משמעותי.מה גם שברמה מסויימת, כל משתמש מתעסק במולטיטסקינג ומנסיון זאת יכולה להיות "חוויה לא נעימה" גם עם מעבד AMD64 חזק
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים ואגב ליאור, אין לי מושג מאיפה הבאת את השטויות שאתה אומר אבל לא נראה לי שבעתיד של ה-3 עד 5 שנים הקרובות יהיה הבדל משמעותיכמה דברים:א. מעבד לא משפיע על ביצועי משחקים ברמה שאני קולט שאתה מצפה להאתה מצפה לאיזה שיפור של אולי 60%-70%בפועל, בין כל המעבדים היום אין עד כדי כך הבדל, ככה שכפול ליבה לא ישנה את העולםב. 3-5 שנים זה שנות אור בזמן מחשבים, בזמן הזה ייצאו כמה וכמה מנועים גרפיים חדשיםלא להתאים אותם לריבוי נימים יהיה טימטום כי צריך להצדיק את קניית המשחק
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לפי דעתי, לקחת היום מחשב בלי מעבד כפול ליבה זה טעות. ((בתנאי שיש לך את התקציב כמובן, ובמקרה הזה יש)זה העתיד, יצרניות התוכנה/משחקים יתאימו את עצמן בשלב זה או אחרואז ההבדל יהיה הרבה יותר משמעותי.מה גם שברמה מסויימת, כל משתמש מתעסק במולטיטסקינג ומנסיון זאת יכולה להיות "חוויה לא נעימה" גם עם מעבד AMD64 חזקמחזק את הטענה של עומרי.
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים מחבר דיאבלו (או מישהו אחר) - אולי אתם יכולים להביר לי כמה דברים:1. הזיכרון שהצעת (A-DATA DDR 512Mb PC-4000) נראה לי יותר טוב מהTWINMOS שבמפרט המקורי שלי (הוא PC4000 והTWINMOS הוא 3500) - האם זה נכון? איך זה שהוא יותר זול?2. מה היתרונות של ה DFI Lanparty שבמפרט המקורי שלי על פני הלוח שדיאבלו הציע?
פורסם 2005 באוגוסט 2120 שנים ה A-Data PC4000 יכולים להגיע עם מגוון שבביםיש ביניהם Samsung TCCC, Hynix D43 וכו'ה TwinMOS Speed Premium PC3500 בא עם BH-5 (אם כתוב במפורש)אלה צ'יפים שעם המתח המספיק (מעל 3V מה שיש ב DFI LanParty) יגיעו יחסית רחוק ב 2-2-2-5
פורסם 2005 באוגוסט 2220 שנים אני באמת לא יודע איך, למה או מהיכן נולדה השמועה המגוחכת ש7800GTX "מתבזבז" עם מעבד כמו ה3200+. זה פשוט בולשיט, ויש בנצ'מרקים לכל מי שחולק על דעתי.המעבד מגביל רק ברזולוציות נמוכות, אבל זה היה ככה תמיד. אתה לא קונה כרטיס מסך חזק בשביל לקבל 120 במקום 100 FPS, אתה קונה כרטיס מסך חזק בשביל שתוכל להשאר מעל 60FPS גם בהגדרות גרפיקה גבוהות. והנה ההוכחה (שימו לב לבנצ'מרקים של 1280 על 1024 ומעלה):http://www.firingsquad.com/hardware/athlon_64_geforce_7800_gtx_scaling/page9.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.