עבור לתוכן

iaudio x5l

Featured Replies

פורסם

לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ...

ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??

פורסם

מה שכתוב באתר זה מה שהם הוסיפו :|

לי זה בכלל לא קורה

פורסם
  • מחבר

2 דברים:

1. שמעתי אפשר לשנות את הפתיחה של המכשיר (או של M3L...) אם כן איך?

2. שווה לעדכן פירמוור אפילו אם הם שינו כל כך קצת?

פורסם

תבדוק בדיוק מה עדכנו...

אני בנגן שלי, לא עדכנתי FIRMWARE כבר הרבה זמן, פשוט כי כל מה שאני צריך עובד בלי בעיה....

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא מזמן קניתי את המכשיר, וגיליתי באג מעצבן... מתי שאני עושה הקלטות אז באיזהשהוא שלב הוא קופא יעני אומר שהוא חושב ולא מפסיק ...

ונכנסתי לאתר של IAUDIO ויש שם FIRMWARE UPDATE ל X5... זה גם לX5L? אם כן אפשר לדעת איזה באגים הם תיקנו מאז הפירמוור שלי? 2.07 בניגוד ל2.10 החדש... מה שכתוב באתר זה שהם רק הוסיפו תמיכה למצלמות של קאנון... מה עוד??

גם לי יש את הבאג הזה!

וחשבתי שאני היחיד :pissed:

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה. על האריזה של המכשיר יש לכם טלפון לתמיכה של היבואן נסו לצלצל אליו.

פורסם

תבדוק בדיוק מה עדכנו...

אני בנגן שלי, לא עדכנתי FIRMWARE כבר הרבה זמן, פשוט כי כל מה שאני צריך עובד בלי בעיה....

ומה יקרה אם יהיהו לך עוד דברים (אולי לא נחוצים לך אבל מה זה ישנה?)

פורסם

אני תמיד יוצא מנקודת ההנחה שתוספת של דברים באה על חשבון של משהו אחר (כלל ידוע בתכנות, זה כשאתה מוסיף משהו, אתה בד"כ הורס משהו אחר, או באנגלית, CODE REGRESSION, ואז אתה נתון לחסדי המפתחים, האם הם מצאו את הבעיות או לא), לכן אם אין צורך לעדכן משהו (שתורם לי), אני לא מעדכן...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים