פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אכן ה Neo4 Platinum הוא הכי עמוס פיצ'ריםבעבודה נטו ה DFI Infinity NF4 Ultra וה Albatron K8NFU שיותר זולים ממנו ב 200 שקל בערך לא נופלים ממנובפיצ'רים אין לוח שמשתווה לו
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר חברה, בסוף אני יכול להשיג את הלוחות האלה: ASUS,ALBATRON,TYAN,GIGABYTEאם אפשר להביא לי איזה דגם שהוא הכי טוב מה-ULTRA אשמח :]בתודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים ה Tyan יקרל Gigabyte יש 2 דגמים:K8N Ultra-9 - לא הכי משתלםK8NXP Ultra - לא שווהל Albatron ישK8NFU שהוא גם זול וגם טובל Asus ישA8N-E שהוא גם מצוין אבל יותר יקר מה Albatron, ויש לו יותר פיצ'רים
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים מחבר אולי אולי אני יכול להשיג לוח DFI ... לא בטוח, אם לא אלך על ה-אסוס נראה לא היחיד שרלוונטי..לגבי DFI, אם אוכל, לקחת את הלאןפארטי או אינפיניטי, ראיתי שיש ללאןפארטי מלא מלא פיצרים !
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים למה אתה צריך פיצ'רים אתה לא חושב שצריך לוח יציב וטוב כמו ה ASUS ... אתה הולך לשחק אם הפיצ'רים או עם המחשב ? : תתחדש ...
פורסם 2005 באוגוסט 1920 שנים SATA2 ACTIVE ARMORלפעמים דואל גרפיקס ובלוחות של ג'גהבייט דואל ביוס הדואל ביוס הזה ... הוא באמת חשוב???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.