עבור לתוכן

מחשב סביב INTEL 820,לא יותר מ 3500שח,עצות הצעות תגובות יתקבלו בברכה

Featured Replies

פורסם

אני מחפס לקנות מחשב חדש בסכום של לא יותר מ3500 שח (ללא מסך)סביב ה 820 האים אפשרי?

למה ה INTEL 820 ? הוא זול יותר מAMD בכפולי ליבה ממה שקראתי הביצועים בריבוי ישומים

טוב יותר מ ATHLON 64

אני מחפס בעיקר מחשב לבית (המרות,משחקים ,הרבה ישומים במקביל וכדו'..)

לוח אם חשבתי על ASUS P5LD2-VM

דיסק קשיח WD160 SATA2

זיכרון אני עדיין לא יודע  :nixweiss: גודל/מהירות אולי http://www.plonter.com/ordernow.tmpl?item=VS1GB533D2&affiliate=zap

VS1GB533D2 CORSAIR אני יודע שלא מדובר ב Dual בעתיד אקנה עוד אחד זה יעבוד?

כרטיס מסך משהוא טוב לא יקר שאוכל להריץ כל משחק שרק ארצה ובלי לגמור על התקציב TV-OUT+DVI

המחיר צריך לכלול מארז,ספק,כונן 1.44,צורב

אם יש רעיונות,תגובות או הצעות נא לשלוח מי שרוצה יש גם את האימל bne_ha11@netvision.net.il

תודה מראש אבי

פורסם

אבי.. בהתחשב שרק המעבד עם קירור עולה בסביבות ה-1700 ש"ח, לוח אם טוב תואם עולה סביבות ה-900 ש"ח (כאשר אתה חייב ללכת על 945 או 955 כדי לתמוך בכפול ליבה הזה).

512 מ"ב זיכרוןDDR-2 עולה עוד איזה 350 ש"ח (ורצוי בכלל להשקיע בשני סטיקים).

מארז עם ספק כח איכותי יעלה לך איפשהו בין ה-300 ל-400 ש"ח, תוסיף עוד כונן אופטי וכבר מיצית את כל התקציב שלך לפני שיש לך כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים בצורה סבירה (לפחות GeForce 6600 סביבות ה-650 ש"ח) ולפני שיש לך כונן קשיח.

כלומר אתה צריך להוסיף לפחות עוד אלפיה ועדיין לא תהיה מסוגל להריץ כל משחק שאתה רוצה ברמה גבוהה (בשביל זה תצטרך לפחות X800XL או GeForce 6800GT, שעולים בסביבות ה-2000 ש"ח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים