פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים שלום לכולם,אני צריך עזרה דיי דחופה, קניתי מארז Tsunami עם ספק W0057RI 500W (גם של Thermaltake).המאווררים שיש לי הם המקוריים שהגיעו עם המארז...הרעש פשוט בלתי נסבל, יש למישהו רעיונות איך להשקיט את המחשב?(תקציב זה לא בעיה...)תודה מראש
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים VANTEC STEALTHהשקט האולטמטיביהקטע המצחיק (או העצוב) זה שהמארז הזה מגיע עם המאווררים של TT שמדורגים 21DBA והספק עם מאוורר שמדורג כ 17DBA
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אתה סה"כ צריך פאן באס ........כמה מאווררים יש לך שאתה צריך לשלוט עליהם ?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים עצה קנה gate watchענק ! מסובך, חוטים.... לא כדאי...קח איזה באס חמוד של TT וסגור עניין
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים אני ממליץ לך ללכת על בקר מאוררים מסדרת HARDCANO או דומה, זאת מכיוון שזה חוסף לך את הטיפול במאוררים.אתה שם את הבקר על מצב אוטו' והוא כבר דואג להעלות או להוריד את מהירות המאוררים.למחשב שלי זה עשה שינוי גדול מאוד ואני מאוד מרוצה
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים הקטע המצחיק (או העצוב) זה שהמארז הזה מגיע עם המאווררים של TT שמדורגים 21DBA והספק עם מאוורר שמדורג כ 17DBAmay u explain yourself?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים בטחמדובר בחברה תת רמה שקובעת דירוג רעש לפי סטנדרטים לא ברוריםאני גם לא אתפלא עם המאווררים שלהם לא עומדים ב CFM המוצהר.אם הנתונים שהם מפרסמים היו נכונים, המחשב היה בלתי נשמע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.