עבור לתוכן

זקוק לחוות דעת על המפרט החלקי הבא - מבוסס אינטל.

Featured Replies

פורסם

טוב באמת שלא השווית מעבד שעולה 4200 שקל לאחד כפול שעולה 1700 שקל

ואתה לא מודע לעוצמת המולטיטסקינג שיש לכפולי הליבה

אחרי הכל רצית מערכת למולטיטסקינג

אין יותר מולטיטסקינג מ Dual-Core נכון להיום

פורסם

זה טירוף. אני לעולם לא אשקיע סכום כל כך גבוה במעבד, לא משנה אילו ביצועים אקבל. לגבי ה DELUXE, אתה לרוב צודק, אבל לא לגמרי במקרה הזה. הדגם P5LD2 הרגיל, לא דלוקס, הוא ממש לוח שבנוי אחרת. חשוד לי קצת, ואין עליו שום REVIEW. חוץ מזה, תמיד כיף לקבל את הפיצ'רים המרובים של אסוס (למרות שלרוב לא צריך חצי מהם).

אם הייתה אלטרנטיבה שהייתה מגבילה את שידרוג המעבד רק בגלל הדלוקס, הייתי מוותר ולוקח את הרגיל. נגיד במקום דלוקס עם מעבד 640, לא דלוקס עם ליבה כפולה. אבל לפי מה שאני רואה, ליבה כפולה אינה שימושית בכלל בשבילי, ואף גרועה יותר.

תגיד לי, אתה אמיתי? מה זה משנה כמה עולה המעבד? מה שמשנה זה כמה עולה המערכת ומה אתה מקבל בשביל הכסף. בשביל עוד 225 שקל אתה מקבל מערכת שבלי מולטיטסקינג ועם מולטיטסקינג טובה יותר ממערכת האינטל. ושמתי לך שם את אחד מהלוחות הטובים ביותר למערכת. כדי לקבל את הלוח הטוב ביותר למערכת האינטל תצטרך לשלם כ 1500 שקל.

אם חשוב לך מולטיטסקינג אז ליבה כפולה זה הדבר בשבילך. אבל, פזר את הכסף שלך כרצונך. סה"כ הוא שלך.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי, אתה אמיתי? מה זה משנה כמה עולה המעבד? מה שמשנה זה כמה עולה המערכת ומה אתה מקבל בשביל הכסף. בשביל עוד 225 שקל אתה מקבל מערכת שבלי מולטיטסקינג ועם מולטיטסקינג טובה יותר ממערכת האינטל. ושמתי לך שם את אחד מהלוחות הטובים ביותר למערכת. כדי לקבל את הלוח הטוב ביותר למערכת האינטל תצטרך לשלם כ 1500 שקל.

אם חשוב לך מולטיטסקינג אז ליבה כפולה זה הדבר בשבילך. אבל, פזר את הכסף שלך כרצונך. סה"כ הוא שלך.

אתה בעצם אומר לי שמעבדי הליבה הכפולה של AMD טובים יותר מאלו של INTEL? או במילים אחרות: המפרט שלך יותר טוב מהמפרט הזה? אתה יכול להסביר לי כיצד? (אם יש לך סבלנות כמובן, ולא עם משפטים ששואלים האם אני אמיתי). תהיה בטוח במה שאתה אומר שכן אתה יכול לחרוץ כאן גורלות.

Asus P5LD2 DELUXE   (FSB 800MHz) - 1100 NIS

Pentium 4 2.8 Ghz S-775 1M Cache DUAL-CORE (FSB 800MHz) - 1630 NIS

PQI TURBO DDRII 512MB x2 (667MHZ) - 880 NIS

Asus RADEON X300 SE 128MB TvOut - 420 NIS

WD 200GB SATA II 7200RPM 8MB - 595 NIS

עריכה עצמית:

נו, אני מתחיל להשתכנע. AMD RULEZ...  :'(

לגבי הלוח שהצעת, האם לא עדיף http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=8742 על פני EPOX EP-9NPA+ ULTRA 939 900 ¤ 1 ?

ובכלל, מהו הלוח הטוב ביותר למעבדי הליבה הכפולה של AMD?

ומה לגבי זיכרונות? לא עדיף להחליף את PQI TURBO במשהו מוכר יותר? בכל זאת, אין להם עדיפות במחיר כפי שהיה להם במפרט של INTEL.

פורסם

PQi דווקא מוכרים

והכפולי ליבה של AMD מנצחים כפולי ליבה של אינטל גם בבית שלהם - קידוד וידאו

הלוח שהבאת טוב כמו ה EPoX ללא אוברקלוק

אם אתה תעשה אוברקלוק אז ה DFI עדיף

אם בכלל לא, הייתי הולך בכלל לכיוון של DFi Infinity או Asus A8N-E או Albatron K8NFU

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים