פורסם 2005 באוגוסט 1620 שנים שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסיסית ללא צורך באפשרויות מקצועיות צריכה לכלול:מסך גדול עדיף 2.5זכרון CD או SD לא זוללת בטריות יחסיתאיכות תמונות סבירהקטעי וידאו ואודיו של לפחות 5 דקותפלאש סביר זום אופטי X3 לפחות3MP לפחותעדיף חברות ידועות CANON וכו'התקציב עד 2000 אבל עדיף כמה שפחות
פורסם 2005 באוגוסט 1720 שנים מחבר שלום אני מחפש מצלמה דיגיטלית בסיסית ללא צורך באפשרויות מקצועיות צריכה לכלול:מסך גדול עדיף 2.5זכרון CD או SD לא זוללת בטריות יחסיתאיכות תמונות סבירהקטעי וידאו ואודיו של לפחות 5 דקותפלאש סביר זום אופטי X3 לפחות3MP לפחותעדיף חברות ידועות CANON וכו'התקציב עד 2000 אבל עדיף כמה שפחותDstorm אני יבדוק את הנתונים שלה אבל תוכל טיפה לפרט על היתרונות ?
פורסם 2005 באוגוסט 1820 שנים Fujifilm F10המצלמה הכי טובה בשבילך.בהחלט. וחיפוש בפורום יעזור לך להבין למה.
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים לאחד בכיתה שלי יש את הT5 והאיכות בה ממש גרועהוהוא מתלהב ממנה שזה ממש מוזרכנראה לא ראה מה זה איכות טובהבקיצור לא מומלץאם אתה רוצה כרטיס אשראי תיקח את אחת מהמצלמות של קסיו
פורסם 2005 באוגוסט 2020 שנים מחבר כרטיס אשראי צריך , אבל רק כדי לקנות אותה ה F10 נראית מפתה רק חבל שהזכרון הוא יש לי ניסיון רק עם CF ו SD ולא הבנתי אם הבטריה היא בטרייה רגילה או בטריה יעודית למצלמה שתדרוש בעתיד תלות ביבואן אם יחליט לא להביא יותר או שיפציץ מחיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.